Skip to content

Neem deel aan onze online kennissessie ‘ontwikkelen van medewerkers op afstand’

Hoe ontwikkel je medewerkers op afstand?

We zijn inmiddels allemaal redelijk op de rit met het thuiswerken en kunnen de dagelijkse business laten doordraaien. Maar is er nu we thuiswerken ook voldoende aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers?

Hoe laat je de ontwikkeling van jouw medewerkers ook op afstand doorlopen? Weet je waar jouw medewerkers nu behoefte aan hebben? Welke opleiding wil je jouw medewerkers laten volgen; gaan deze nu ook op afstand door en blijft de kwaliteit dan overeind? 

Deze vragen horen wij bij veel managers terug. Daarom gaan wij graag digitaal met jullie om tafel! Ben jij als IT, Finance of HRM Managers benieuwd waar andere managers tegenaan lopen én welke mogelijkheden zij zien? Meld je dan nu aan!

Graag ontmoeten we jou online in een van onze sessies. De groepen zijn gemiddeld 6-12 mensen groot, zodat er voldoende ruimte is voor live intervisie en kennisdeling. We horen graag hoe je zelf omgaat met het ontwikkelen van medewerkers op afstand en welke issues je graag wilt bespreken met mede-deelnemers.

Herkenbaar? 

Klik hier om je aan te melden voor onze gratis online kennissessie ‘Leidinggeven op afstand’, die wij georganiseerd hebben op:

Onder deskundige begeleiding van Bart Jan Trommel wisselen managers zoals jij hun tips en trucs uit als het gaat om het op afstand ontwikkelen van medewerkers. Zo hoef je niet alles zelf te bedenken: samen kom je op creatieve ideeën en krijg je ook weer een steuntje in de rug. Belangrijk, want ook jij moet fluitend aan je werk kunnen gaan. 

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen over onze online kennissessies? Neem gerust contact met ons op!