Skip to content

Medewekers ontwikkelen op afstand

Meld je nu aan!

Astorium organiseert binnenkort weer een aantal online kennissessies voor managers binnen IT, Finance en HRM. Leidinggevenden uit diverse branches delen hierin met elkaar ‘best practices’. Na afloop vatten wij de meetings samen en sturen we deze in een whitepaper naar alle deelnemers.

Deelname voor Astorium relaties is gratis en is bedoeld om elkaar te helpen in de snel veranderende omgeving.

Het onderwerp voor deze editie van de online kennissessies is: 

‘Medewerkers ontwikkelen op afstand’

We zijn inmiddels redelijk op de rit met het thuiswerken en kunnen de dagelijkse business laten doordraaien. Maar is er, ook nu we thuiswerken, voldoende aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers?

Hoe laat je de ontwikkeling van jouw medewerkers ook op afstand doorlopen? Weet je waar jouw medewerkers nu behoefte aan hebben? Welke opleiding wil je jouw medewerkers laten volgen; gaan deze nu ook op afstand door en blijft de kwaliteit dan overeind? 

Deze vragen horen wij bij veel managers terug. Daarom gaan wij graag digitaal met jullie om tafel! Ben jij als IT, Finance of HRM Managers benieuwd waar andere managers tegenaan lopen én welke mogelijkheden zij zien? Meld je dan nu aan!

Graag ontmoeten we jou online in een van onze sessies. De groepen zijn gemiddeld 6-12 mensen groot, zodat er voldoende ruimte is voor live intervisie en kennisdeling. We horen graag hoe je zelf omgaat met het ontwikkelen van medewerkers op afstand en welke issues je graag wilt bespreken met mede-deelnemers.

Wil je meer informatie?

Bart Jan van Trommel

De online kennissessies vinden plaats op:

dinsdag 9 februari 2021 van 10.00u – 11.00u
en
vrijdag 12 februari 2021 van 14.00u – 15.00u 

Laat je ons weten of we ook aanwezig bent bij een van deze online kennissessies via het onderstaande contactformulier?

Schrijf je hier gratis in