Skip to content

Diensten

Wat bieden wij aan

Met vragen over instroom, doorstroom en uitstroom van personeel kan je bij ons terecht binnen de onderstaande vakgebieden. 

Meer over onze diensten

Instroom, doorstroom en uitstroom

Voor vragen over instroom bieden we werving & selectie diensten voor vaste functies. Voor inzet van tijdelijk personeel, bieden we detachering en interim diensten aan. Ook als nog niet helder is of een functie wel blijft in de toekomst, of als de functie-inhoud nog kan wijzigen, kunnen we een deta-vast oplossing bieden. Zo houd je het eerst nog flexibel en als je zeker weet dat de functie en de persoon ook in de toekomst binnen jouw plan hoort, dan ga je over op een vaste invulling van de positie.

Voor vragen betreffende doorstroom en uitstroom van personeel hebben we ons zusterbedrijf SuccessGroup. Daar wordt door middel van HR consultancy, coaching en assessments naar passende oplossingen gezocht die voor alle partijen een goede volgende stap zijn. Met aandacht voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, maar ook voor nieuwe kansen zien en creëren.

CIO, CFO, CHRO?

Bart Jan van Trommel neemt graag alle mogelijkheden betreffende executive search met je door.

06 51578038

bjvtrommel@astorium.nl

Personeelsplanning

Ook voor vragen over jouw personeelsplanning kan je bij ons terecht. We adviseren met het opstellen van de juiste formatie en passende functies. Voor sommige functies  is het soms onzeker wat de toekomst gaat brengen. Dan is een deta-vast inzet wellicht een goede optie en dit kunnen wij voor jou verzorgen.

Wil je hierover meer weten? We komen graag bij je langs om de planning en mogelijkheden daarin met jou te bespreken.

Maak persoonlijk kennis

Sinds 1999 bouwen wij actief aan ons netwerk van topprofessionals binnen IT, Finance en HRM. Degene die bij jou echt toegevoegde waarde levert, die kennen en herkennen wij. Zelfs 24 uur na opdracht kunnen wij topprofessionals presenteren die passend, beschikbaar en gemotiveerd zijn.

Onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!

mr Petra van Trommel-Obèr voor strategisch HR advies