Skip to content

Dienst - Interim

Interim

ZZP-er en Interim-Partner bij ons worden?

Freelancers worden van harte uitgenodigd zich in te schrijven. Dagelijks hebben wij projecten die onze opdrachtgevers aan ons toevertrouwen en waarvoor wij betrouwbare freelance partners zoeken.

Astorium richt zich in haar samenwerking nadrukkelijk op langdurige contacten. Daarin zijn waarden als betrouwbaarheid, transparantie en ‘afspraak is afspraak’ erg belangrijk. Wij hechten aan discretie en aan continuïteit in de samenwerking met jou.

Start je bij ons op een project, dan biedt Astorium jou een sparringpartner, een externe Job Coach. Voor je project maar ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Want het werken als een freelancer heeft naast lusten ook zeker lasten en daarvoor bieden wij je een klankbord. Tevens wordt aan jou een assessment aangeboden waarmee aan de slag gegaan kan worden in de coaching. Het project en de coaching geven hiermee een boost aan jouw algehele ontwikkeling en carrière!

'Astorium verzorgt de acquisitie, relatie- en contractbeheer en administratie, precies wat ik niet leuk vind'

Ook willen focussen op jouw werk? Schrijf je dan in bij ons!

Vertrouwen

Astorium biedt jou de zekerheid dat jouw CV en gegevens in goede handen zijn en niet zomaar worden rondgestuurd aan allerlei bedrijven. Wij werken volgens de code van het OAWS en de NVP. De arbeidsbemiddeling vindt plaats onder vergunningnummer CBA/A 99.0048. Het registratienummer bij de Registratiekamer is P-0019901.

Astorium is NEN4400-1 gecertificeerd en wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke instantie, waardoor wij één van de weinige bureau’s zijn die het SNA Keurmerk mogen voeren.

Uiteraard heel belangrijk, wij betalen altijd op tijd en hebben één aanspreekpunt die telefonisch goed bereikbaar is. 

Maak persoonlijk kennis

Sinds 1999 bouwen wij actief aan ons netwerk van topprofessionals binnen IT, Finance en HRM. Degene die bij jou echt toegevoegde waarde levert, die kennen en herkennen wij. Zelfs 24 uur na opdracht kunnen wij topprofessionals presenteren die passend, beschikbaar en gemotiveerd zijn.

Onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!

mr Petra van Trommel-Obèr - Directeur pvtrommel@astorium.nl