Skip to content

Dienst - Interim

Interim

ZZP-er en Interim-Partner bij ons worden?

Freelancers, die zichzelf als echte vakspecialist beschouwen binnen IT, Finance of HRM, worden van harte uitgenodigd zich bij ons in te schrijven. Dagelijks hebben wij projecten die onze opdrachtgevers aan ons toevertrouwen en waarvoor wij betrouwbare Interim-Partners zoeken bij de uitvoering van de opdracht.

Astorium richt zich in haar samenwerking nadrukkelijk op langdurige contacten. Daarin zijn waarden als betrouwbaarheid, transparantie en ‘afspraak is afspraak’ erg belangrijk.

Wij hechten waarde aan goede communicatie, heldere afspraken en aan continuïteit in de samenwerking met jou. Dat betekent dat wij selectief zijn aan de poort, want de dienstverlening aan onze klanten moet natuurlijk optimaal verlopen.

Start je bij ons op een project, dan biedt Astorium jou de volgende unieke voordelen:

 1. Gerichte tijdelijke opdrachten bij onze klanten, waarvoor je specifiek wordt geselecteerd en benaderd. Hierdoor kun je zelf veel productieve uren maken terwijl het Sales team van Astorium de markt afspeurt voor nieuwe opdrachten voor jou

   

 2. Uitstekend bemiddelingsproces met heldere afspraken en terugkoppelingen. Doordat wij direct contact hebben met de klant (Hiring Manager), kunnen wij je sollicitatie goed begeleiden

   

 3. SNA-gecertificeerd bureau met DBA-proof contracten. Waardoor de wettelijke vereisten goed geregeld zijn en je niet het risico loopt dat je verantwoordelijk bent voor claims van de Belastingdienst en het UWV het bureau en andere partners in de keten.

   

 4. Wij bieden je een gestroomlijnd administratief proces, wij verzorgen ook jouw eigen administratie, middels ons unieke self-billing-systeem. Hierdoor ben je minder tijd kwijt met administratie, en wordt je factuur meteen in het betalingsproces opgenomen. Zo ontvang je sneller je geld.

   

 5. In je samenwerking met Astorium heb je korte communicatiekanalen. Je krijgt direct contact met de collega’s bij Astorium die jouw zaken kunnen regelen.

   

 6. Voor jouw persoonlijke ontwikkeling krijg je een Talent Ontwikkel Scan door één van onze loopbaancoaches.

'Astorium verzorgt de acquisitie, relatie- en contractbeheer en administratie, precies wat ik niet leuk vind'

Ook willen focussen op jouw werk? Schrijf je dan in bij ons!

Vertrouwen

Astorium biedt jou de zekerheid dat jouw CV en gegevens in goede handen zijn en niet zomaar worden rondgestuurd aan allerlei bedrijven. Wij werken volgens de code van het OAWS en de NVP. De arbeidsbemiddeling vindt plaats onder vergunningnummer CBA/A 99.0048. Het registratienummer bij de Registratiekamer is P-0019901.

Astorium is NEN4400-1 gecertificeerd en wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke instantie, waardoor wij één van de weinige bureau’s zijn die het SNA Keurmerk mogen voeren.

Uiteraard heel belangrijk, wij betalen altijd op tijd en hebben één aanspreekpunt die telefonisch goed bereikbaar is. 

Maak persoonlijk kennis

Sinds 1999 bouwen wij actief aan ons netwerk van topprofessionals binnen IT, Finance en HRM. Degene die bij jou echt toegevoegde waarde levert, die kennen en herkennen wij. Zelfs 24 uur na opdracht kunnen wij topprofessionals presenteren die passend, beschikbaar en gemotiveerd zijn.

Onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!

mr Petra van Trommel-Obèr - Directeur pvtrommel@astorium.nl