Skip to content

Dienst - Executive Search

Executive search

Executive search voor resultaat

Voor vacatures op C-level, zoals CFO, CIO en CHRO heeft Astorium een aparte business unit:
Astorium Executive Search.

Met Astorium Executive Search bieden we een zeer efficiënt, betrouwbaar en
no-nonsense product voor de search & selectie van C-level posities, waarbij we ons opgebouwde netwerk  gebruiken, naast nieuwe
(Big Data) technieken en dit weer combineren met de meer vertrouwde headhunting technieken.

Doordat we al sinds 1999 actief zijn, kennen we de toppers in de markt en hebben daarmee doorlopend contact. Dat maakt dat we snel kunnen schakelen en binnen een korte periode een shortlist kunnen presenteren, ook op dit niveau. 

'Ik zoek een CFO, CIO of CHRO'

Belangrijkste kenmerken van Astorium Executive Search zijn:

  • Je hebt contact met een consultant die zelf ook op C-level acteert en uit eigen ervaring goed begrijpt wat je organisatie nodig heeft

  • De search levert uitstekende resultaten doordat Astorium Executive Search het opgebouwde netwerk inzet en daarnaast traditionele headhunting technieken combineert met big data technieken.
    Door deze profiling en machine learning technieken in te zetten weten we de meest succesvolle profielen, profielpaden en carrièrepaden te onderscheiden en potentiële kandidaten daarop te searchen en matchen. Door onze ervaring en technieken voorzien we hoe een nieuwe collega zal presteren en zich verder zal ontwikkelen binnen jouw organisatie.

  • We gebruiken hierbij zowel hard-skills als soft-skills, en gaan er niet van uit dat resultaat uit het verleden een garantie is voor succes in de toekomst.

  • Binnen de Astorium Groep is ook veel kennis over de predictive values van assessments. Deze zullen we inzetten om het headhunting traject succesvol te laten verlopen.

  • Astorium zelf en de Consultants van Astorium hebben een zeer uitgebreid formeel en informeel netwerk, dat we sinds 1999 zorgvuldig hebben opgebouwd en onderhouden. Waarschijnlijk kennen we je nieuwe collega al, anders is deze nieuwe collega onderdeel van het netwerk van ons netwerk.

  • Wij geloven dat je leven leuk wordt met de juiste collega’s. Daar zetten we ons voor in en dat is de belangrijkste reward. Je zult onze kwaliteit uitstekend vinden, maar dat is voor ons geen reden om rekeningen te sturen die uit verhouding zijn. Wij geloven in een faire prijs-kwaliteit-verhouding

  • Wij realiseren ons heel goed dat we met headhunting voor CFO, CIO en CHRO posities namens jouw organisatie potentiële nieuwe collega’s benaderen. Dit betekent dat we er alles aan doen om elke stap in de werving en selectie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je kunt ons daar ook op elk moment op aanspreken.

  • De search verloopt dan ook discreet en waar nodig anoniem. Daarom zal je de meeste C-level vacatures niet op onze site geadverteerd zien. Waar dat wel van voordeel is, zullen we dat na toestemming wel doen.

Maak persoonlijk kennis

Sinds 1999 zijn wij actief met het onderhouden van ons netwerk binnen IT, Finance en HRM. Ook op C-level niveau hebben we inmiddels een breed netwerk opgebouwd en onderhouden. 

Degene die je nodig hebt en ècht toegevoegde waarde gaat leveren voor jouw organisatie, die kennen en herkennen wij. Zelfs 24 uur na opdracht kunnen wij topprofessionals presenteren die passend, beschikbaar en gemotiveerd zijn.

En onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!

mr Petra van Trommel-Obèr - Directeur pvtrommel@astorium.nl