Skip to content

Dienst - Detachering

Detachering

Detachering: De beste oplossing voor tijdelijke vacatures

Detachering is voor organisaties de beste oplossing bij tijdelijke vervanging of als een organisatie tijdelijk behoefte heeft aan expertise, die niet in huis is. Voor professionals is detachering een goede gelegenheid om opgedane kennis en ervaring snel en vakkundig in te zetten, en om meerdere bedrijfsculturen en branches te leren kennen.

Wij searchen op elke opdracht van de klant naar de best passende professional. Dat kan ook een ZZP-er zijn, we zetten alleen de best passende professionals op onze shortlist voor de perfecte match. Veel bureaus leveren hun mensen ‘op de bank’ en dat is niet altijd de beste match. Bij tijdelijke inzet gaat het erom dan iemand snel van toegevoegde waarde is en daarom is een goede selectie daarvan van grote meerwaarde. Het wordt door onze klanten als erg prettig ervaren dat zij voor al hun tijdelijke vacatures, direct inzetbare professionals krijgen.

Iedereen die via Astorium gedetacheerd wordt, krijgt de beschikking over een eigen externe gespecialiseerde Job Coach. Dit zorgt voor extra ondersteuning bij de opdracht, waardoor deze nog succesvoller verloopt.

'Ik wil iemand die direct inzetbaar is, mijn systemen kent en snel het werk dat er ligt, oppakt'

Wil jij ook een direct inzetbare professional?

Interesse in een functie bij ons?

Wij werken vanuit jouw specialisme. Hierdoor ben je omringd door collega’s die dezelfde passie voor het vak delen. Wij bieden een uitstekend salaris met een zeer interessante bonusregeling.

Toe aan iets nieuws? En pas je bij een vooruitstrevende organisatie waar verantwoordelijkheden en kansen hand in hand gaan? Neem direct contact met ons op. Of – als je dat liever hebt – vertel ons hoe wij met jou contact kunnen opnemen. Wij willen je graag ontmoeten!

Ja, neem contact met mij op!

Maak persoonlijk kennis

Sinds 1999 zijn wij actief met het onderhouden van ons netwerk binnen IT, Finance en HRM. Degene die je nodig hebt en echt toegevoegde waarde levert voor jouw organisatie, die kennen en herkennen wij. Zelfs 24 uur na opdracht kunnen wij topprofessionals presenteren die passend, beschikbaar en gemotiveerd zijn.

En onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!

Ruud Cremers, Accountmanager