Skip to content

Dienst - Detavast

Detavast

Voor vacatures 'in bewerking'

Detavast is een speciale vorm van werving. Hierbij krijgt een organisatie maximaal de gelegenheid om talent in te passen in hun organisatie.

Bij Detavast werkt een nieuwe medewerker eerst een bepaalde periode op detacheringsbasis waarna, bij wederzijds goedvinden, de betrokken professional in loondienst kan overgaan.


Detavast geeft voor beide partijen een uitgelezen kans eerst te kijken of de samenwerking in de praktijk net zo succesvol is als van tevoren was bedacht. Bovendien krijgt de professional tijdens de detacheringsperiode extra ondersteuning van Astorium in de overgang naar de nieuwe werkomgeving. Er wordt gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling en speciale coaching. 

'Ik weet niet of de functie over een half jaar nog hetzelfde bevat, we zijn in transitie'

Geen enkel probleem!
Juist daarvoor hebben we een deta-vast inzet bedacht die daarin voorziet.

Jobcoaching

Iedereen die via Astorium gedetacheerd wordt, krijgt de beschikking over een eigen gespecialiseerde Job Coach. Dit zorgt voor extra ondersteuning, waardoor een detachering nog succesvoller verloopt.

Maak persoonlijk kennis

Sinds 1999 zijn wij actief met het onderhouden van ons netwerk binnen IT, Finance en HRM. Degene die je nodig hebt en echt toegevoegde waarde levert voor jouw organisatie, die kennen en herkennen wij. Zelfs 24 uur na opdracht kunnen wij topprofessionals presenteren die passend, beschikbaar en gemotiveerd zijn.

En onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!

Ruud Cremers - Accountmanager rcremers@astorium.nl