Skip to content

Dienst - Werving & Selectie

Werving & Selectie

Je leven is leuker met goede collega's!

Als wij werven voor jouw organisatie betekent dat samenwerken met ervaren arbeidsmarktexperts.

Wij vinden de visie van de Hiring Manager belangrijk.  Door een goede briefing kunnen we de openstaande positie ook echt doorgronden en daardoor de geschikte kandidaat vinden èn interesseren voor een carrièrestap. 

Dit proces wordt ondersteund met veel search power, waaronder diverse Big Data tools, die het beste resultaat verzekeren en die ons de juiste kennis van pull-factoren verschaft.

Als resultaat van de search & selectie ontvangt de Hiring Manager een shortlist van uitstekende professionals, geselecteerd op hard en soft skills, die graag bij de organisatie en betreffende afdeling aan de slag willen.

Van het moment van aanvang van de search totdat de onboarding van de professional bij onze klant zorgen onze Account Managers en Toprecruiters voor professionele advisering bij elke stap van het recruitment proces.

Het resultaat is de beste professional op de juiste plaats. Pas dan kan je jouw teamdoelen halen, èn niet onbelangrijk, je leven wordt ook leuker met goede collega’s!

'Ik wil iemand die nu, maar ook in de toekomst bij ons past, zodat ik bouw aan een bestendig team'

Investeren in de juiste mensen doe je ook door aan de poort goed te selecteren!

Proces in kaart

  1. Binnen 1 dag na ontvangst van de opdracht vindt er een gesprek plaats tussen de Consultant van Astorium en Hiring Manager voor een goed begrip van de vacature, de functie, het team en de organisatie.

  2. Search en selectie via traditionele en data-driven methodiek door Toprecruiters die dedicated op de search & selectie zitten met de Consultant.

  3. Binnen 4 dagen ontvangst van de shortlist van uitstekend passende professionals geselecteerd op hard- en soft skills die beschikbaar en gemotiveerd zijn voor de openstaande vacature.

  4. Professionele advisering en begeleiding bij elke stap van het selectie- en aannameproces eventueel aangevuld met een assessment.
  5. Ook na de start van de professional bij de organisatie houden we contact en blijven we betrokken. Tevredenheid van alle partijen is onze definitie van succes!

Maak persoonlijk kennis

Sinds 1999 zijn wij actief binnen de arbeidsbemiddeling en advisering in personeelsplanning. We onderhouden ons netwerk binnen IT, Finance en HRM uiterst secuur. Daarom weten wij wie en waar de goudhaantjes te vinden zijn. Zo krijg je snel degene die je nodig hebt en echt toegevoegde waarde levert voor jouw organisatie.

En onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!

Florianne Neerings - Accountmanager fneerings@astorium.nl