Zoek een vacature (75)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Big Data in werving en detachering

Beproefde search en selectie tools zijn goed. Astorium gebruikt ze al 20 jaar met veel succes. Waar Astorium een grote stap voorwaarts mee heeft gezet, is met het combineren van search en selectietools met Big Data tools.Hierdoor is de trefzekerheid van onze search en selectie substantieel toegenomen.

Tools

We gebruiken tools op het gebied van Machine Learning, Social Media analysis, Textmining en Datamining. Hierdoor zijn we zeer goed in staat om te doorgronden hoe de market dynamics van een vacature zijn, wat de optimale search methode en boodschap is, wat het imago van onze klanten bij werkzoekenden is, en wat bewezen succesvolle carrièrepaden zijn.

Mensenwerk

Deze tools helpen ons goed in de voorbereiding van de search, de daadwerkelijke selectie blijft bij ons altijd mensenwerk. En natuurlijk is het een goede aanvulling op de meer traditionele aanpak van netwerkopbouw van 20 jaar, ruime branche- en marktervaring en efficiente en effectieve procesinrichting. De combinatie blijkt een ijzersterk concept. 

Een goede match

Met deze aanpak hebben we veel klanten en professionals erg blij gemaakt met een succesvolle match, zowel bij vacatures op C-level niveau (Executive Search en Interim), als op Management en Medewerker-niveau (Werving en Detachering).

Contact

Nieuwsgierig geworden? We komen graag langs om onze aanpak te pitchen en te laten zien dat werving en detachering intelligenter kan. Bel hiervoor met Bart Jan van Trommel op 06 51 57 80 38 of mail op bjvantrommel@astorium.nl