Skip to content

Kwaliteit

Kwaliteit van mens en proces

Arbeidsbemiddeling is werken met mensen en gegevens. En deze mensen moeten belangrijke beslissingen nemen over werk op basis van goede en zorgvuldig samengestelde gegevens. Om dat proces goed te begeleiden, is kwaliteit nodig. Astorium brengt deze kwaliteit in praktijk doordat zij zorgvuldig omgaat met gegevens, deze checkt en weegt en daarnaast een doordacht, aandachtvol proces volgt, waardoor de beslissingen van mensen zuiver zijn.

Toprecruiters en Senior Account Managers

Onze werving en selectie wordt o.a. uitgevoerd door ervaren hoogopgeleide Toprecruiters, die op een juiste manier gebruik maken van onze Big Data-tooling. Onze klanten hebben contact met onze Senior Account Managers, die ruime ervaring hebben in arbeidsbemiddeling, de branche en het vakgebied. Met hun leidinggevende achtergrond kunnen zij als HR Business Partner goed meedenken met hun klant en adviseren voor de beste oplossing.

NEN 4400 gecertificeerd, met SNA keurmerk

Astorium laat zich als één van de weinige bureaus doorlopend extern onderzoeken en certificeren. Hierdoor weet je zeker dat onze zaken netjes zijn geregeld . Contracten in orde, juiste VAR, identiteit gecontroleerd, loonbelasting en BTW op tijd afgedragen, pensioenpremies betaald, om maar een aantal belangrijke zaken te noemen.

Astorium is NEN 4400 gecertificeerd en draagt het SNA keurmerk. Er zjin maar weinig arbeidsbemiddelingsbureaus met deze certificering. Onze klanten hebben hierdoor dezekerheid dat ze met een betrouwbaar bureau zaken doen. Ze zijn hiermee o.a. gevrijwaard van claims in het kader van ketenaansprakelijkheid bij detachering.

Astorium werkt volgens de sollicitatiecode van het NVP en staat ingeschreven bij de Registratiekamer. Wij zijn een officieel erkend leerbedrijf van SBB.

Samenwerken met Astorium betekent dat jouw personeelsvragen in goede handen zijn, en dat we netjes en betrouwbaar omgaan met je belangen.

Heeft u vragen?