Skip to content

Al eens gedacht aan een Business Analist?

Goede bedrijfsvoering is een hele klus. Je moet met zoveel aspecten rekening houden: financiën, personeelsbezetting, vraag en aanbod, veranderende wet- en regelgeving… Er zijn ontelbare knoppen om aan te draaien. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. En mis je net die belangrijke kans.

Maak het jezelf makkelijk. Maak gebruik van iemand die het overzicht wél heeft: een Business Analist. Het is nog een jong beroep, maar hij groeit waar je bij staat. Een business analist slaat de brug tussen en de praktijk. Oftewel: hij (of zij) vertaalt al die big data naar wat jouw onderneming nodig heeft.

Omdat de Business Analist verstand heeft van verschillende disciplines, houdt hij rekening met alle aspecten van de bedrijfsvoering. Hij weet dus precies aan welke knoppen gedraaid moet worden, en aan welke juist niet. Bovendien heeft een goede Business Analist een voorlichtersrol naar de business. Hij pikt ontwikkelingen in de markt en nieuwe regelgeving feilloos op en informeert de organisatie daarover in heldere taal. Inclusief duidelijke aanbevelingen.

Zeg nou zelf: klinkt dit niet als dé oplossing voor je organisatie?! Maar waar haal je zo iemand vandaan, zo dik zijn business analisten nog niet gezaaid. En het vraagt nogal wat bijzondere competenties. Dan hebben wij goed nieuws voor je: Astorium was een van de eersten in Nederland die de mogelijkheden spotte van deze professional. Onze eigen is een echte expert. Hij heeft al verschillende Business Analisten opgeleid en met succes ingezet bij diverse opdrachtgevers. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Bart Jan: bjvtrommel@astorium.nl of 06-51 57 80 38.