Skip to content

Interview Bart Jan van Trommel in NVP Magazine

De nieuwe editie van het NVP Magazine is uit, met hierin een interview met niemand minder dan Astorium’s Chief Happy Customers: Bart Jan van Trommel! 

In het magazine wordt onder andere ingegaan op de situatie rondom corona. Een actueel en belangrijk onderwerp voor veel organisaties. Tijdens de persconferentie van Mark Rutte hebben we allemaal opnieuw kunnen horen dat het eind van deze situatie helaas nog niet in zicht is. Dit betekent dat om aanpassingsvermogen wordt gevraagd. 

Alle organisaties spelen met dezelfde vragen en uitdagingen. Hoe weet je nu of het goed gaat met je collega als je geen direct contact hebt? Kun je nog wel hetzelfde soort targets gebruiken om productiviteit te meten? Hoe zorg je dat het team een sociaal geheel blijft, die alles voor elkaar over heeft, waar medewerkers niet vereenzamen medewerkers of en grenzen stellen zodat ze zich niet in een burn-out werken? Wat is grip op een team nou precies als je op afstand werkt? 

Deze onderwerpen bespreken wij in onze komende online kennissesies ‘Leidinggeven op afstand’ op 3 en 6 november. Wil jij deelnemen aan deze gratis online sessie, waarin tips en tricks met elkaar worden gedeeld? Meld je dan nu aan, via onderstaande button. Wij ontmoeten jouw graag online in een van onze sessies!

NVP Magazine met interview Bart Jan van Trommel Astorium