Functioneel Beheerder ( 37,5 upw, vast, opleidingsmogelijkheden ) – Den Haag, hybride

Vakgebied: IT
Opdrachtgever: Onze klant is de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB)
Dienstverband: Vast
Werkweek: 37.5 uur
Salaris: Afhankelijk van kennis en ervaring
Locatie: Den Haag, hybride
Referentie: 6267
Datum: 18 juli 2024
Vacant: 5 dagen
Status: nieuw

 

Introductie

Ben jij een gepassioneerde Functioneel Beheerder die open staat voor een nieuwe uitdaging? Ben je servicegericht en proactief? Heb je kennis van Business Intelligence en werk je graag aan oplossingen? Wil je daarnaast constant verbeteren in een leuk team?

Ja? Dan ben jij misschien de Functioneel Beheerder die we zoeken. Lees snel verder en reageer op deze afwisselende en maatschappelijk relevante functie!

Astorium is voor de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) exclusief op zoek naar een Functioneel Beheerder. Je treedt gelijk in dienst bij onze opdrachtgever voor 37.5 uur per week.

De KNB behartigt de belangen van de (kandidaat-)notarissen in Nederland en zorgt dat zij hun werk goed kunnen doen. Je komt in een prettig team van 15 collega’s. Dit zijn onder andere Business Analisten, Servicedeskmedewerkers, Informatiemanagers en twee andere Functioneel Beheerders met elk hun eigen aandachtsgebied. Daarnaast is er een team van 60 externe professionals die de IT afdeling ondersteunen.


Continue reading

Secretaresse (37,5 upw, vast, hybride) – Den Haag / thuiswerken

Vakgebied: Secretarieel
Opdrachtgever: Onze klant is een non-profitorganisatie.
Dienstverband: Vast
Werkweek: 37.5 uur
Salaris: Afhankelijk van kennis en ervaring
Locatie: Den Haag / thuiswerken
Referentie: 6247
Datum: 11 juli 2024
Vacant: 12 dagen
Status: open

 

Introductie

Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als Secretaresse met een dienstverlenende instelling? Geeft het jou energie om veel verschillende werkzaamheden te combineren? Kun je goed het overzicht bewaren en werk je graag in een team?

Ja? Dan ben jij misschien de secretaresse die we zoeken voor deze vaste functie.
Lees snel verder en reageer op deze mooie functie.


Continue reading

IT Architect (36-40 upw, vast, hybride) – Den Haag, thuiswerken

Vakgebied: IT
Opdrachtgever: Onze klant is de Consumentenbond
Dienstverband: Vast
Werkweek: 40 uur
Salaris: Afhankelijk van kennis en ervaring
Locatie: Den Haag / thuiswerken
Referentie: 6261
Datum: 3 juli 2024
Vacant: 20 dagen
Status: open

 

Introductie

Ben jij een IT Architect die ruime ervaring heeft met complexe IT-landschappen en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, analytics, security en privacy? 

Ja? Dan ben jij misschien diegene die wij zoeken!

Astorium is voor de Consumentenbond exclusief op zoek naar een ervaren IT Architect. Je treedt gelijk in dienst bij onze opdrachtgever voor 36-40 uur per week.

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Hun ambitie is om iedereen in Nederland zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen ze door bedrijven en overheden scherp te houden en de klant te ondersteunen. Je komt te werken binnen een organisatie die écht impact maakt. De kernwaarden zijn ondernemend, samenwerkend en eerlijk.

De Consumentenbond heeft een platte organisatiestructuur. Ze werken sinds een paar jaar zelf organiserend, op basis van holacratische principes. Dit betekent dat er geen functieprofielen zijn, maar flexibele rollen. Daardoor is de organisatie wendbaar en actiegericht.

Het architectuur landschap van de Consumentenbond is behoorlijk in beweging. Verdere verschuiving naar de Cloud, koppelen van diverse interne en externe systemen aan het nieuw in te richten ERP systeem, het verder positioneren van de Consumentenbond-app, inpassing van AI in de architectuur en aanpassing van de architectuur als gevolg van een nieuw te vormen bedrijfsonderdeel zijn enkele van de veranderingen voor de komende jaren. In deze rol is er veel ruimte voor het initiëren van vernieuwing en nieuwe initiatieven. 


Continue reading