Chief Information Security Officer (24 upw, tijdelijk) – Noord-Holland

Vakgebied: IT
Opdrachtgever: Onze klant is een non-profit organisatie
Dienstverband: Tijdelijk
Werkweek: 24 uur
Salaris: Afhankelijk van kennis en ervaring
Locatie: Noord Holland
Referentie: 5997
Datum: 29 september 2023
Vacant: 0 dagen
Status: nieuw

 

Introductie

Sta jij klaar om als Interim Chief Information Security Officer aan de slag te gaan bij onze klant? Dit is jouw kans! Het gaat om een tijdelijke opdracht (minimaal zes maanden) van 24 uur per week.

Als CISO ben jij klaar om je stempel te drukken op beveiliging van informatie binnen een overheidsinstantie.
Je krijgt de kans om een strategische visie te ontwikkelen en uit te voeren. Spreekt dit jou aan? Reageer dan snel op deze vacature!


Continue reading

Manager IT (vast , 36 upw ) – Den Haag / hybride

Vakgebied: IT
Opdrachtgever: Onze klant is de Consumentenbond
Dienstverband: Vast
Werkweek: 36 uur
Salaris: Afhankelijk van kennis en ervaring
Locatie: Den Haag / hybride
Referentie: 5883
Datum: 18 september 2023
Vacant: 11 dagen
Status: open

 

Introductie

Heb jij leiderschaps-skills en ben je communicatief? Heb je ruime ervaring in de IT en wil jij graag in een zelf-organiserend team werken? Antwoord jij als Manager IT ‘JA’ op deze vragen, lees dan snel verder en reageer.

Astorium is voor de Consumentenbond exclusief op zoek naar een ervaren Manager IT. Je treedt gelijk in dienst bij onze opdrachtgever voor 36 uur per week.

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Hun ambitie is om iedereen in Nederland zekerheid en gemak te bieden bij moeilijke beslissingen die hen raken. Dit doen ze door bedrijven en overheden scherp te houden en de klant te ondersteunen. 

Je komt te werken binnen een organisatie die écht impact maakt. De kernwaarden zijn ondernemend, samenwerkend en eerlijk.

Bij onze klant de Consumentenbond voel je je direct thuis. Als je start ligt er een cultuurprogramma op maat voor je klaar. Zo leer je alles over openheid, veiligheid, vertrouwen en samenwerken binnen de Consumentenbond. Zij verzorgen een moderne digitale organisatie, waarbij innovatie belangrijk is.


Continue reading