Adviseur ARBO en Veiligheid ( 20 upw, vast, hybride ) – Haarlem

Vakgebied: HRM
Opdrachtgever: Onze klant is RIBW K/AM, een zorginstelling.
Dienstverband: Vast
Werkweek: 20 uur
Salaris: Afhankelijk van kennis en ervaring
Locatie: Haarlem
Referentie: 6228
Datum: 17 mei 2024
Vacant: 2 dagen
Status: nieuw

 

Introductie

Ben jij een ervaren Adviseur ARBO en Veiligheid die per direct beschikbaar is? Ga je graag hands on aan de slag met dossiers om ervoor te zorgen dat binnen de organisatie aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan? Heb je affiniteit met zorgorganisaties en hou je ervan om elke week de leidinggevenden van adviezen te voorzien m.b.t. ARBO wet- en regelgeving?

Ja? Dan ben jij misschien de Adviseur ARBO en Veiligheid die we zoeken.
Lees snel verder en reageer op deze leuke klus.


Continue reading

Medewerker Financiële Administratie ( 32-36 upw, vast ) – Rijswijk

Vakgebied: Finance
Opdrachtgever: Onze klant is Middin, een organisatie die zich inzet voor het belang van iedereen in de maatschappij. Daarom hebbben zij de ANBI-status. 
Dienstverband: Vast
Werkweek: 36 uur
Salaris: Afhankelijk van kennis en ervaring
Locatie: Rijswijk
Referentie: 6229
Datum: 1 mei 2024
Vacant: 18 dagen
Status: open

 

Introductie

Ben jij een enthousiaste Medewerker Financiële Administratie die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Kun jij zowel met de crediteuren- als de debiteurenadministratie aan de gang? Ben je proactief en vind je het leuk om een bijdrage te leveren binnen een gezellig team?

Ja? Dan ben jij misschien de Medewerker Financiële Administratie die we zoeken. Lees snel verder en reageer, ik kom graag met je in contact om samen te kijken of deze positie een mooie overstap voor jou is!

Astorium is voor Middin exclusief op zoek naar een Medewerker Financiële Administratie. Je treedt gelijk in dienst bij onze opdrachtgever voor 32 – 36 uur per week.

Middin is een organisatie die zich richt op het ondersteunen van mensen met een (licht) verstandelijke beperking, lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder wonen, werken, dagbesteding en individuele ondersteuning, om mensen met een beperking te helpen een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden en midden in het leven te staan. 

Je komt te werken op de Financiële Afdeling in een prettig team van 14 collega’s. De afdeling is onderverdeeld in de teams Crediteurenadministratie, Debiteurenadministratie en Liquide Middelen en wordt aangestuurd door een teamleider. 


Continue reading

Administratief medewerker (24 upw, vast, hybride) – Haarlem – deels thuis.

Vakgebied: Secretarieel
Opdrachtgever: Onze klant is RIBW K/AM, een zorginstelling.
Dienstverband: Vast
Werkweek: 24 uur
Salaris: Afhankelijk van kennis en ervaring
Locatie: Haarlem - deels thuis.
Referentie: 6225
Datum: 29 april 2024
Vacant: 20 dagen
Status: vergevorderd

 

Introductie

Ben jij een administratieve duizendpoot? Iemand die als Administratief Medewerker zich snel nieuwe systemen eigen kan maken en accuraat is?  Ben je daarnaast klantgericht, zelfstandig en kun je goed samenwerken?

Ja? Dan zijn we op zoek naar jou! Reageer snel op deze parttime functie.


Continue reading

Functioneel Beheerder (36-40 upw, vast, hybride) – Gouda

Vakgebied: IT
Opdrachtgever: Onze klant is een zakelijke dienstverlener
Dienstverband: Vast
Werkweek: 40 uur
Salaris: Afhankelijk van kennis en ervaring
Locatie: Gouda
Referentie: 6168
Datum: 8 april 2024
Vacant: 41 dagen
Status: open

 

Introductie

Ben jij een gepassioneerde Functioneel Beheerder met minimaal 5 jaar ervaring die open staat voor een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring met het werken met diverse applicaties als Dynamics365 of Exact? Werk je graag aan creatieve IT-oplossingen voor het verbeteren van de bedrijfsprocessen en wil je constant verbeteren in een leuk team?

Ja? Dan ben jij misschien de Functioneel Beheerder die wij zoeken voor deze vaste baan! Lees snel verder en reageer op deze uitdagende functie. 


Continue reading