Executive Search

Astorium Executive Search

Executive search zoals het hoort, zonder interessant-doenerij

Voor vacatures op C-level, zoals CEO, CFO, CIO en CHRO heeft Astorium een aparte business unit: Astorium Executive Search.
Met Astorium Executive Search bieden we een zeer efficient, betrouwbaar en no-nonsense product voor het bemensen van C-level posities, waarbij we nieuwe (Big Data) technieken combineren met de meer vertrouwde headhunting technieken.
Ook de prijs is no-nonsense, deze biedt een faire prijs-kwaliteit-verhouding.


Belangrijkste kenmerken van Astorium Executive Search zijn:

  • Je hebt contact met een consultant die zelf ook op C-level acteert en uit eigen ervaring goed begrijpt wat je organisatie nodig heeft
  • De search levert uitstekende resultaten doordat Astorium Executive Search traditionele headhunting technieken combineert met big data technieken. Door deze profiling en machine learning technieken in te zetten weten we de meest succesvolle profielen, profielpaden en carrièrepaden te onderscheiden en potentiële kandidaten daarop te searchen en matchen. Door onze ervaring en technieken voorzien we hoe een nieuwe collega zal presteren en zich verder zal ontwikkelen binnen jouw organisatie.
  • We gebruiken hierbij zowel hard-skills als soft-skills, en gaan er niet van uit dat resultaat uit het verleden een garantie is voor succes in de toekomst.
  • Binnen de Astorium Groep is ook veel kennis over de predictive values van assessments. Deze zullen we inzetten om het headhunting traject succesvol te laten verlopen.
  • Astorium zelf en de Consultants van Astorium hebben een zeer uitgebreid formeel en informeel netwerk, dat we sinds 1999 zorgvuldig hebben opgebouwd en onderhouden. Waarschijnlijk kennen we je nieuwe collega al, anders is deze nieuwe collega onderdeel van het netwerk van ons netwerk.
  • Wij geloven dat je leven leuk wordt met de juiste collega’s. Daar zetten we ons voor in en dat is de belangrijkste reward. Je zult onze kwaliteit uitstekend vinden, maar dat is voor ons geen reden om rekeningen te sturen die uit verhouding zijn. Wij geloven in een faire prijs-kwaliteit-verhouding
  • Wij realiseren ons heel goed dat we met headhunting voor CEO, CFO, CIO en CHRO posities namens jouw organisatie potentiële nieuwe collega’s benaderen. Dit betekent dat we er alles aan doen om elke stap in de werving en selectie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je kunt ons daar ook op elk moment op aanspreken.
  • De search verloopt dan ook discreet en waar nodig anoniem. Daarom zal je de meeste C-level vacatures niet op onze site geadverteerd zien. Waar dat wel van voordeel is, zullen we dat na toestemming wel doen.

Ik nodig je van harte uit om samen een kopje koffie te drinken en door te nemen wat het resultaat zal zijn als Astorium Executive Search voor jouw organisatie een nieuwe C-level collega werft.

mr Petra van Trommel-Obèr
Directeur Astorium

Heeft u vragen?