Medewerker Financiële Administratie ( 32-36 upw, vast ) – Rijswijk

Vakgebied: Finance
Opdrachtgever: Onze klant is Middin, een organisatie die zich inzet voor het belang van iedereen in de maatschappij. Daarom hebbben zij de ANBI-status. 
Dienstverband: Vast
Werkweek: 36 uur
Salaris: Afhankelijk van kennis en ervaring
Locatie: Rijswijk
Referentie: 6229
Datum: 1 mei 2024
Vacant: 21 dagen
Status: open

 

Introductie

Ben jij een enthousiaste Medewerker Financiële Administratie die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Kun jij zowel met de crediteuren- als de debiteurenadministratie aan de gang? Ben je proactief en vind je het leuk om een bijdrage te leveren binnen een gezellig team?

Ja? Dan ben jij misschien de Medewerker Financiële Administratie die we zoeken. Lees snel verder en reageer, ik kom graag met je in contact om samen te kijken of deze positie een mooie overstap voor jou is!

Astorium is voor Middin exclusief op zoek naar een Medewerker Financiële Administratie. Je treedt gelijk in dienst bij onze opdrachtgever voor 32 – 36 uur per week.

Middin is een organisatie die zich richt op het ondersteunen van mensen met een (licht) verstandelijke beperking, lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder wonen, werken, dagbesteding en individuele ondersteuning, om mensen met een beperking te helpen een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden en midden in het leven te staan. 

Je komt te werken op de Financiële Afdeling in een prettig team van 14 collega’s. De afdeling is onderverdeeld in de teams Crediteurenadministratie, Debiteurenadministratie en Liquide Middelen en wordt aangestuurd door een teamleider. 


Continue reading