Zoek een vacature (77)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Groep van Ziekenhuizen: EPD Chipsoft en implementatie van een totale nieuwe IT infrastructuur

Situatie

De groep van ziekenhuizen heeft in 2008 aangegeven met een BIG Bang zowel de IT infrastructuur als het implementeren van een nieuw EPD pakket tegelijkertijd te willen uitvoeren. Voor deze omvangrijkeopdracht is men op zoek gegaan naar een aantal leveranciers die in de personele behoefte zouden kunnen voorzien.

Aanpak

Na diverse gesprekken met lijnmanagement en Raad van Bestuur is door Astorium een Personeelsprojectplan gemaakt, waarin een functiehuis werd opgenomen met diverse functies, profielen en tarieven. Uiteindelijk is een contract getekend waar partijen elkaar commitment gaven met betrekking tot het leveren en inzetten van IT specialisten.

Resultaat

In de periode 2008 tot er met 2013 zijn diverse IT-professionals door Astorium ingezet op verschillende niveaus binnen het IT project. Doordat we volledig op de hoogte waren van wat er speelde binnen de twee programma’s zijn we in staat geweest ICT detachering van projectmanagers, projectleiders, systeem beheerders, functioneel beheerders, testers, trainers en communicatiemedewerkers te vervullen. Allen hebben bijgedragen aan een uiteindelijk succesvolle implementatie van de systemen.

Meer informatie over deze praktijkcase Meer informatie over deze praktijkcase? Bel ons via 070 - 358 7375 of gebruik de contactknop.