Zoek een vacature (107)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Sharepoint developer

Goede Sharepoint developers zijn schaars. Astorium helpt je de beste kandidaten te vinden en brengt opdrachtgever en Sharepoint developer samen.

Wat is een SharePoint developer?

Een SharePoint developer (ontwikkelaar) zorgt ervoor dat Microsoft SharePoint het platform vormt waarmee een organisatie gegevens kan uitwisselen en beheren. Alle SharePoint-gebruikers kunnen in één interface informatie delen en bewerken. Die informatie is in bibliotheken gestructureerd en kan afkomstig zijn uit diverse andere bronnen en applicaties. De SharePoint developer helpt vaak ook bij het definiëren van workflows voor bedrijfsprocessen. Daarnaast adviseert de SharePoint developer soms in de toepassing van SharePoint en is dus eigenlijk een consultant.

Meer weten?

Kijk hier voor onze werkwijze. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met onze senior consultants: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

De taken van een Sharepoint developerAls SharePoint developer heb je meestal diverse verantwoordelijkheden op je bord. Een paar voorbeelden van je taken:
  • Je bouwt oplossingen in SharePoint die aansluiten op de eisen van klanten en gebruikers
  • Je integreert informatie, websites, toepassingen en systemen in SharePoint
  • Je houdt de documentatie bij
  • SharePoint-gebruikers kunnen bij je aankloppen voor ondersteuning
  • Je voert acceptatietests voor nieuwe applicaties door
  • Je adviseert over de werking van SharePoint en geeft soms trainingen
  • Je maakt technische en functionele SharePoint-ontwerpen

Vacatures voor SharePoint developersZoek je een SharePoint developer? Raadpleeg dan één van onze IT-consultants met een breed netwerk. Ben je SharePoint developer en zoek je een nieuwe baan? Kijk dan in ons bestand aan vacatures.
SharePoint developer en detachering van AstoriumBij Astorium zijn we gespecialiseerd in de detachering van SharePoint developers. Dat kan als interim of in een vast functie, bij een breed scala aan organisaties en bedrijven. Onze senior consultantes kennen de waarde van een goede SharePoint developer en denken mee met de opdrachtgever. Ze kennen de markt, stellen gerichte vragen en begeleiden gedetacheerde én opdrachtgever naar een succesvolle samenwerking.