Zoek een vacature (107)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Recruitment manager

Een recruitment manager kan het verschil maken in de personeelsstrategie van de organisatie. Maar hoe vind je als opdrachtgever de juiste kandidaat? Astorium helpt je.

Dit doet een recruitment manager

Een recruitment manager is de schakel tussen de recruiters, de interne organisatie, de managers en de externe bureaus, bijvoorbeeld voor HR-detachering. Als recruitment manager ben je voor al deze mensen en bedrijven het aanpreekpunt. Je gaat proactief met hen in overleg en zorgt ervoor dat de samenwerking in het recruitmentproces optimaal verloopt. Het is een rol waarin je de recruiters helpt vacatures in te vullen en de beste matches te vinden tussen werkgever en werknemer. Zoals elke managementfunctie heeft de recruitment manager een juiste combinatie nodig van soft skills, zoals communicatievaardigheid en invoelingsvermogen, en hard skills.

Meer weten?

Kijk hier voor onze werkwijze. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met onze senior consultants: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

Wat een recruitment manager moet kunnenEen recruitment manager stuurt aan en adviseert. Dit zijn voorbeelden van je taken:
  • Je stuurt de recruiters aan
  • Je begeleidt het samenstellen en gebruik van wervingsinstrumenten;
  • Soms adviseer je leidinggevenden op het gebied van instroom en denk je mee over strategische personeelsplanning
  • Je beheert de samenwerking met marketingbureaus
  • In samenwerking met marketeers en recruiters bepaal je een wervingsstrategie
  • Voor zwaardere functies voer je soms zelf selectiegesprekken

Astorium bemiddelt recruitment managersLaat ons direct een Recruitment Manager voor jou vinden. Of ben je zélf Recruitment Manager en zoek je nieuwe kansen? Kijk dan in ons bestand aan vacatures.
Op zoek naar een recruitment manager? Astorium!Astorium is in de Randstad en vooral in de regio Den Haag hét bureau voor detachering van recruitment managers. We zetten recruitment managers als interim of ‘voor vast’ in bij onze klanten, die bestaan uit diverse organisaties en bedrijven. Als opdrachtgever profiteer je daarbij van de marktkennis van onze senior consultants, van wie de rol verder gaat dan een simpele vacature alleen. Ze begeleiden gedetacheerde én werkgever bijvoorbeeld ook tijdens de succesvolle samenwerking.