Zoek een vacature (107)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Projectmanager

Ben je projectmanager en zoek je een vacature? Of heeft jouw organisatie een vacature voor een projectmanager? Astorium bemiddelt tussen werkgever en projectmanager.

De uitdagende rol van de projectmanager

Een projectmanager kan in talloze sectoren aan de slag. Van bouw tot ICT. Logisch, want overal waar een groter project wordt opgestart, moet iemand de eindverantwoordelijkheid voor dat project dragen. En dat is de taak van de projectmanager. Je geeft leiding aan projecten en je ziet erop toe dat het doel van elk project wordt gehaald. Als projectmanager ben je op de hoogte van details, neem je dagelijks beslissingen en zorg je met kennis, managementkwaliteiten en creativiteit ervoor, dat het gewenste resultaat wordt bereikt. Kortom, een projectmanager zorgt ervoor dat een project een succes wordt.


Meer weten?

Kijk hier voor onze werkwijze. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met onze senior consultants: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

Wat kenmerkt een goede projectmanager?

Als projectmanager komt het aan op je pragmatisme. Je toont initiatief, je durft beslissingen te nemen en je hebt altijd het resultaat van het project in het vizier. Enkele voorbeelden van competenties en uitdagingen die een projectmanager kenmerken:

  • Je kunt wensen van de organisatie naar oplossingen vertalen, maar weet ook wanneer een wens de scope van het project te zeer oprekt
  • Een projectmanager kan uitstekend plannen, organiseren en coördineren.
  • Initiatief, communicatief en resultaatgericht zijn essentiële karaktertrekken van een goede projectmanager
  • Je kunt je collega’s motiveren en een positieve sfeer creëren
  • Deadlines boezemen een projectmanager geen angst in, maar motiveren hem juist
  • Je kunt langdurige en eerlijke relaties opbouwen met klanten en leveranciers
  • Als projectmanager doorzie je snel de prijskwaliteitverhouding van offertes
Opdrachten en vacatures voor projectmanagersBen je een projectmanager? Kijk in onze vacatures om je kansen te ontdekken. Zoek je als werkgever een projectmanager? Dan helpen we je graag verder. Raadpleeg een één van onze consultants. Met hun brede netwerk kennen zij misschien al degene die je zoekt en ben je snel geholpen.
Projectmanager? Neem contact op met AstoriumIn de zoektocht naar goede projectmanagers speelt Astorium een doorslaggevende rol. We helpen bedrijven die de waarde van dit nieuwe vak herkennen en een projectmanager zoeken die bijdraagt aan de groei. Astorium bemiddelt in projectmanagers als interim-manager of in vaste functies. We wetten wat hem of haar drijft, welke loopbaankeuzes tellen. Onze senior consultants kennen de markt en begeleiden onze opdrachtgevers én projectmanagers naar de optimale klik.