Zoek een vacature (107)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Infastructuur specialist

Zoek je een infrastructuur specialist in Den Haag of elders in de Randstad? Of ben je een infrastructuur specialist en zoek je een vacature? In beide gevallen zit je goed bij Astorium.

Infrastructuur Specialist, dit zijn je kansen

Als Infrastructuur Specialist houd je de ICT-infrastructuur bij je werkgever niet alleen optimaal draaiend, maar ook up to date. Het betekent dat een Infrastructuur Specialist een cruciale rol speelt in veel bedrijfsprocessen. Hij is immers niet alleen specialist in het ontwerp van de infrastructuur, maar ook in de integratie ervan binnen het bedrijf. Infrastructuur Specialist is een vak dat veel IT-competenties raakt en soms ook deels de rol van projectleider of beheerder omvat. Er zijn talloze kansen voor een goede Infrastructuur Specialist, want vrijwel elk groot bedrijf heeft immers een duidelijk afgebakende IT-infrastructuur. De beste Infrastructuur Specialist kent zijn vak door en door en is bijvoorbeeld van alle best practices op de hoogte.

Meer weten?

Kijk hier voor onze werkwijze. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met onze senior consultants: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

Het takenpakket van een Infrastructuur SpecialistInfrastructuur Specialist is een vak waarin je diverse verantwoordelijkheden draagt:
  • Je configureert, beheert, installeert en optimaliseert de IT-infrastructuur
  • Je bent specialist binnen grotere en vaak complexe projecten
  • Een Infrastructuur Specialist zorgt ervoor dat de infrastructuur altijd actueel is, dus van alle patches en updates is voorzien
  • Derdelijns-support valt soms ook onder je takenpakket
  • Leveranciers communiceren vaak rechtstreeks met de Infrastructuur Specialist
  • De Infrastructuur Specialist coördineert soms de documentatie binnen een project
  • Je voert gestructureerd projectmanagement door bij wijzigingen in de infrastructuur

Infrastructuur Specialist - vacaturesBen je een infrastructuur specialist en zoek je een nieuwe baan? Zoek in onze vacatures. Heb je als werkgever juist behoefte aan een infrastructuur specialist? Raadpleeg dan eens één van onze consultants. Met hun brede netwerk kennen zij misschien al degene die jij zoekt en ben je snel geholpen.
Infrastructuur Specialist gezocht? Astorium helptAstorium bemiddelt frequent in vacatures voor Infrastructuur Specialisten, voor diverse opdrachtgevers. We werken voor organisaties die op zoek zijn naar een specialist op hoog niveau. Iemand die de kneepjes van het vak kent en de juiste competenties als Infrastructuur Specialist meebrengt om de uitdagende problemen van onze opdrachtgever op te lossen. Ben jij die Infrastructuur Specialist? Iemand die meedenkt, zijn vak door en door kent en de drijfveren heeft om succesvol te zijn? Dan helpen we je graag aan nieuwe uitdagingen. Praat met onze senior consultants. Ze adviseren, begeleiden en bemiddelen.