Zoek een vacature (107)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

HR-adviseur

Ben jij de HR-adviseur die onze opdrachtgevers zoeken? Of heeft jouw organisatie juist dringend behoefte aan een goede HR-adviseur? Check onze vacatures, raadpleeg onze consultants. Astorium je namelijk verder. Maar wat kenmerkt een goede HR-adviseur?

De rol van een HR-adviseur

Als HR-adviseur help je zowel de organisatie als de medewerkers groeien. Het is een inspirerende taak en het zorgt ervoor dat je als HR-adviseur vaak een uiterst motiverende rol vervult. In grotere organisatiestructuren werk je vaak in teams. In kleinere bedrijven voer je als HR-adviseur soms alle HR-taken uit. Een HR-adviseur is coach, manager, coördinator en informatiepunt tegelijk. Je adviseert en ondersteunt het management en medewerkers. En een HR-adviseur stelt personeelsbeleid op, onderhandelt soms over arbeidsvoorwaarden. Voor medewerkers is de HR-adviseur vaak een luisterend oor en vertrouwenspersoon, bijvoorbeeld bij conflicten met een manager. Dat het in deze rol vooral aankomt op invoelingsvermogen, communicatieve vaardigheden en gestructureerd werken, mag duidelijk zijn.

Meer weten?

Kijk hier voor onze werkwijze. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met onze senior consultants: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

Wat kenmerkt een HR-adviseur?Je baan als HR-adviseur geeft je verantwoordelijkheid voor diverse taken. Enkele voorbeelden:
  • Als HR-adviseur draag je bij aan het personeelsbeleid of schrijf je dit zelf
  • Je helpt bij het oplossen van conflicten in de organisatie
  • Werving en selectie, functioneringsgesprekken, salaris en beoordelingen zijn zaken waarin je adviseert
  • Je adviseert leidinggevenden en medewerkers ook over bijvoorbeeld functioneringsgesprekken, beoordelingen, opleidingen en salarissen
  • Een HR-adviseur is ondersteunend bij het aannemen of ontslaan van medewerkers
  • Vaak verstrek je als HR-adviseur personeelsinformatie en rapportages

HR-adviseur, detachering en vacaturesWe zoeken regelmatig HR-adviseurs. Bekijk dus onze vacatures. Of is jouw organisatie juist op zoek naar een HR-adviseur? We zijn jou hierbij graag van dienst.
Detachering van HR-adviseursAstorium is gespecialiseerd in detachering van HR-adviseurs, voor interim of vast. We begrijpen waar een HR-adviseur goed in is, wat hem of haar drijft, welke loopbaankeuzes tellen. En werken samen met bedrijven en mensen die het vak snappen. Onze senior consultants denken mee, stellen de juiste vragen, kennen de markt. Ze adviseren, begeleiden en bemiddelen, zodat elke opdrachtgever de adviseur vindt die hij zoekt en elke HR-adviseur de juiste baan vindt.