Zoek een vacature (77)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Financial controller

Zoek je een vacature als financial controller? Of heeft jouw organisatie een onvervulde vacature? In beide gevallen zit je goed bij Astorium. We kennen het vak van financial controller en weten wat kandidaten en opdrachtgevers verwachten.

Wat maakt iemand tot een goede financial controller?

Financial controllers forecasten, plannen, rapporteren en budgetteren. Kortom: controleren. Het is een vak voor professionals die het financiële vak in het bloed hebben. Daarom zoeken we voor onze financial controller-vacatures vooral mensen die een zekere passie hebben voor cijfertjes. Is dat een cliché? Ja. Maar elk cliché heeft een kern van waarheid. Een financial controller vervult met die passie een onmisbare rol in het handhaven van de financiële gezondheid van zijn werkgever. Als financial controller bepaal je bovendien de financiële slagvaardigheid van een bedrijf. En omdat slagvaardigheid samenhangt met flexibiliteit, vind je bij ons financial controllers in vaste dienst of als interim-controller.
Meer weten?

Meer weten over finance detachering of onze werkwijze? Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met onze senior consultants: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

Jouw taak als financial controllerEen financial controller heeft een groot aantal essentiële taken op zijn of haar bord. Een greep uit de verantwoordelijkheden:
  • De financial controller stelt periodieke managementrapportages op
  • Budgettering, planning & control
  • Balansdossiers samenstellen, maand- en jaarafsluitingen uitvoeren, sparren met de accountant
  • Marges analyseren, benchmarks samenstellen en de financiële gezondheid van producten doorzien
  • Projectcalculaties uitvoeren, begroting bewaken, prognoses samenstellen
Financial controller, detachering en vacaturesBen je de financial controller die we zoeken? Ontdek het in onze vacatures. Of is jouw organisatie juist op zoek naar een financial controller? Neem dan snel contact met ons op
We zoeken én bemiddelen financial controllersAstorium is gespecialiseerd in het finance detachering. We zoeken regelmatig financial controllers voor interim of vast. We werken samen met bedrijven en mensen die het vak snappen, die begrijpen waar een financial controller goed in is, wat hem of haar drijft, welke loopbaankeuzes tellen. Onze senior consultants denken mee, stellen de juiste vragen, kennen de markt. Ze adviseren, begeleiden en bemiddelen, zodat elke opdrachtgever de mensen vindt die hij zoekt, zodat elke financial controller op de juiste plek terecht komt.