Zoek een vacature (107)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Change coordinator

Ongeacht of je een vacature zoekt als change coordinator of juist een onvervulde vacature hebt: Astorium helpt je verder en bemiddelt tussen opdrachtgever en change coordinator.

Zó gaat een goede change coordinator te werk

Dat een change coordinator veranderingen begroet, klinkt misschien als cliché. Toch is het een essentiële karaktertrek van elke goede change coordinator. Hij of zij begeleidt alle activiteiten binnen een veranderingsproces. Daarmee zorgt de change coördinator ervoor dat organisatiewijzigingen niet alleen soepel verlopen, maar ook binnen tijd en budget zijn voltooid. Je hebt er bovendien goed menselijke vaardigheden voor nodig. Veranderingen maken veel mensen namelijk onzeker. Dat te begeleiden is mede de taak van de change coordinator, al dan niet ondersteund door een veranderingsmanager. En de administratieve afhandeling? Ook die valt binnen de taken van de change coordinator.

Meer weten?

Kijk hier voor onze werkwijze. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met onze senior consultants: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

Change coordinator, het takenpakketDe change coordinator kan een uitgebreid scala aan verantwoordelijkheden hebben. Een paar voorbeelden:
  • Changes aansturen volgens het change management-proces
  • Als change coordinator communiceer je met klanten en de interne organisatie over de wijzigingen
  • Je rapporteert aan de overige leden van het change-team
  • Je zorgt ervoor dat risico en gevolgen, planning en budget helder blijven
  • Budgettering en planning kunnen ook op het bord van de change coördinator komen te liggen
  • Je houdt bij of alle betrokkenen op de hoogte blijven van de changes
  • Soms voert een change coordinator een klanttevredenheidsonderzoek uit

Change coordinator - vacaturesBen je de change coordinator die we zoeken? Kijk in onze vacatures. Zoek je als werkgever naar een change coordinator? Neem dan contact op met één van onze consultants.
Change coordinator, een specialisme van AstoriumBij Astorium kennen we het vak van change coordinator. We zetten kandidaten uit als interim of in vaste functies, bij bedrijven die een veranderingsproces doormaken of plannen en daarin de toegevoegde waarde van een change coordinator herkennen. In deze bemiddeling spelen onze senior consultants een meedenkende rol. Ze stellen de juiste vragen en kennen de markt, ze adviseren en begeleiden. Zodat elke opdrachtgever de change coordinator vindt die hij zoekt.