Zoek een vacature (107)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Boekhoudkundig medewerker

Zoek je een vacature als boekhoudkundig medewerker? Of heeft jouw organisatie een onvervulde vacature? In beide gevallen zit je goed bij Astorium.

Boekhoudkundig medewerker: zo zit de functie in elkaar

Vrijwel elk bedrijf dat zelf zijn boekhouding doet, heeft een boekhoudkundig medewerker. Het is een functie waarvoor je dus overal aan de slag kunt. Als ervaren boekhoudkundig medewerker kun je in beginsel de volledige boekhouding doen van een klein bedrijf. In grotere bedrijven werkt de boekhoudkundig medewerker op een financiële afdeling en heeft contacten met diverse collega’s, klanten en leveranciers. Een goede boekhoudkundig medewerker heeft in elk geval ‘gevoel voor cijfers’, aantoonbare financiële en administratie ervaring.

Meer weten?

Kijk hier voor onze werkwijze. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met onze senior consultants: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

En wat doet een boekhoudkundig medewerker?

Vanzelfsprekend kent de boekhoudkundig medewerker het systeem van inboeken en accorderen van facturen. Factuur- en declaratieverwerking en betalingen vormen namelijk de belangrijkste taken van elke boekhoudkundig medewerker. Maar hij of zij heeft meer verantwoordelijkheden:

  • Tussenrekeningen controleren, bankafschriften en betalingen verwerken
  • Soms is de boekhoudkundig medewerker verantwoordelijk voor debiteuren- en crediteurenbewaking
  • Hij of zij regelt de aangifte omzetbelasting en vaak ook van de vennootschapsbelasting
  • In de boekhouding bewaak je processen en bedenk je structurele oplossingen voor problemen
  • De boekhoudkundig medewerker draagt bij aan de verbetering van de administratie en documentenstroom
Vacatures én kandidaten als boekhoudkundig medewerkerBen je de boekhoudkundig medewerker en zoek je een nieuwe baan? Zoek in onze vacatures. Heb je als werkgever juist behoefte aan een boekhoudkundig medewerker? Raadpleeg dan eens één van onze consultants. Met ons brede netwerk kennen wij misschien al degene die je zoekt en ben je snel geholpen.
Boekhoudkundig medewerker en AstoriumAstorium bemiddelt regelmatig boekhoudkundig medewerkers in tijdelijke of vaste functies. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar boekhoudkundig medewerkers die het vak begrijpen en relevante ervaring meebrengen, die meedenken en direct aan de slag kunnen. Bij die zoektocht helpt Astorium. Onze senior consultants stellen de juiste vragen, kennen de markt en weten wat een goede kandidaat kenmerkt. Ze adviseren, begeleiden en bemiddelen, zodat elke opdrachtgever een boekhoudkundig medewerker vindt die hem helpt ondernémen.