Zoek een vacature (107)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Assistent controller

Zoekt jouw organisatie een assistent controller? Of ben je de assistent controller die we zoeken? In beide gevallen zit je goed bij Astorium.

Ben jij een goede assistent controller?

Assistent controllers forecasten, plannen, rapporteren, controleren en budgetteren. Daarnaast houdt een assistent controller de activiteiten en systemen van de planning & control-cyclus nauw in de gaten. Als assistent controller ondersteun je jouw collega-controllers bij de financiële administratie. Je maakt dus altijd deel uit van een team. En uiteraard zoeken we voor vacatures als assistent controller altijd mensen met een passie voor de financiële wereld. Overigens is het heel goed mogelijk dat je als assistent controller daadwerkelijk eindverantwoordelijkheid draagt. Dat gebeurt bijvoorbeeld als je helpt bij het opstellen en uitwerkingen van budgetten van afdelingen. Samen met je collega-controllers heb je hoe dan ook een forse invloed op de financiële slagvaardigheid van een bedrijf.


Meer weten?

Kijk hier voor onze werkwijze. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met onze senior consultants: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

De assistent controller en zijn takenEen assistent controller heeft diverse taken op zijn of haar bord. Een greep uit de verantwoordelijkheden:
  • De assistent controller bewaakt de cashflow en maakt liquiditeitsprognoses
  • Hij zorgt voor de planning & control-cyclus
  • Rapportages, begrotingen en meerjarenplannen samenstellen
  • De juistheid van de financiële administratie borgen
  • Managementrapportages schrijven en analyseren
Assistent controller - vacaturesBen je de assistent controller die we zoeken? Kijk in onze vacatures. Is jouw organisatie juist op zoek naar een assistent controller? Neem dan contact met één van onze Consultants. Met hun brede netwerk kennen zij misschien al degene die je zoekt en ben je snel geholpen.
Vind een assistent controller bij AstoriumAstorium is gespecialiseerd in het bemiddelen van assistent controllers, voor interim of vast. We werken samen met bedrijven en mensen die het vak snappen, die begrijpen waar een assistent controller goed in is, wat hem of haar drijft, welke loopbaankeuzes tellen. Onze senior consultants denken mee, stellen de juiste vragen, kennen de markt. Ze adviseren, begeleiden en bemiddelen, zodat elke opdrachtgever de mensen vindt die hij zoekt, zodat elke assistent controller op de juiste plek terecht komt.