Zoek een vacature (107)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Applicatiebeheerder

Zoek je een vacature als applicatiebeheerder, bijvoorbeeld in Den Haag? Of heeft jouw organisatie een onvervulde vacature? In beide gevallen zit je goed bij Astorium.

De kansen van een applicatiebeheerder

Een applicatiebeheerder kan in vrijwel elke organisatie aan de slag. Bijna iedereen gebruikt immers IT-applicaties. Of het nu om office-software, een administratiesysteem of een productieplanning is. Als applicatiebeheerder zorg je ervoor dat deze applicaties wérken. En als dat eens niet goed gaat, zien klanten en gebruikers in de applicatiebeheerder hun eerste aanspreekpunt. Geduld en goede communicatieve vaardigheden zijn dus een pré! De applicatiebeheerder beheert software-applicaties, onderhoudt ze en voorziet ze van de juiste updates. Hij controleert de werking en communiceert met gebruikers en het management over de selectie en inzet van applicaties. De beste applicatiebeheerders kennen hun vak door en door, ze zijn bijvoorbeeld van alle best practices op de hoogte.

Meer weten?

Kijk hier voor onze werkwijze. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met onze senior consultants: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

Wat doet een applicatiebeheerder?Een applicatiebeheerder heeft een groot aantal essentiële taken op zijn of haar bord. Een greep uit de verantwoordelijkheden:
  • De applicatiebeheerder garandeert de beschikbaarheid en snelheid van applicaties
  • Een applicatiebeheerder geeft soms gebruikerstrainingen of schrijft handleidingen
  • Managementadvies over de aanschaf of upgrade van applicaties
  • Signaleren en verhelpen van eventuele problemen of knelpunten
  • Contacten met en aansturing van leveranciers, uitvoeren van tests, implementatie van nieuwe versies
  • Een applicatiebeheerder geeft soms gebruikerstrainingen of schrijft handleidingen
  • Managementadvies over de aanschaf of upgrade van applicaties
Applicatiebeheerder - vacaturesBen je de applicatiebeheerder die we zoeken? Kijk in onze vacatures. Is jouw organisatie juist op zoek naar een applicatiebeheerder? Neem dan snel contact met ons op, wij kennen waarschijnlijk al de topper die jij nodig hebt.
Astorium bemiddelt applicatiebeheerders, in Den Haag en de gehele Randstad

Als specialist in ICT-detachering in Den Haag bemiddelt Astorium applicatiebeheerders voor een groot aantal verschillende bedrijven. Het zijn organisaties die op zoek zijn naar iemand die dit vak door en door beheerst. Ben je óf zoek je een applicatiebeheerder die meedenkt en de drijfveren heeft om succesvol te zijn? Praat dan met onze senior consultants, die de markt kennen, adviseren, begeleiden en bemiddelen. We vinden uitdagingen voor elke applicatiebeheerder óf de juiste applicatiebeheerder voor elke opdrachtgever.