Zoek een vacature (107)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Systeembeheerder

Zoek je een vacature als allround systeembeheerder? Of heeft jouw organisatie een onvervulde vacature? In beide gevallen zit je goed bij Astorium.

Dit kenmerkt een allround systeembeheerder

Een allround systeembeheerder is verantwoordelijk voor dagelijkse ICT-taken, installatie- en migratieprojecten. Het kan een rol op locatie zijn, maar ook op afstand, bijvoorbeeld als je systeembeheerder bent in een organisatie met meer vestigingen. Als allround systeembeheerder ondersteun je opdrachtgevers, klanten en eindgebruikers. Goede allround systeembeheerders zijn pragmatische, slimme mensen die hun ideeën over processen en beheer in praktische oplossingen kunnen verpakken. En omdat systeembeheer vaak ook incidentbeheer omvat, is de allround systeembeheerder achtervang voor de oplossing en preventie van storingen.
Meer weten?

Kijk hier voor onze werkwijze. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met onze senior consultants: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

Allround systeembeheerder - kerntakenDe allround systeembeheerder heeft diverse taken:
  • De beschikbaarheid en integriteit van systemen, back-ups, servers en connectiviteit bewaken
  • De allround systeembeheerder is verantwoordelijk voor de veiligheid en beschikbaarheid van de IT-infrastructuur
  • Hij of zij lost storingen op en voorkomt ze waar mogelijk
  • Systemen implementeren, migraties doorvoeren
  • Ondersteuning van eindgebruikers, opdrachtgevers en klanten in het gebruik van de ICT-infrastructuur
  • Meldingen dagelijks registreren, verwerken en opvolgen
Systeembeheerder - kandidaten en vacaturesBen je een allround systeembeheerder en zoek je een nieuwe baan? Zoek in onze vacatures. Heb je als werkgever juist behoefte aan een ervaren systeembeheerder? Raadpleeg dan eens één van onze consultants. Met hun brede netwerk kennen zij misschien al degene die je nodig hebt en ben je snel geholpen.
Astorium heeft en zoekt allround systeembeheerdersBij Astorium zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen van allround systeembeheerders. Voor een vaste rol, maar ook als tijdelijke systeembeheerder. We kennen het vak en werken uitsluitend met bedrijven en mensen die dat ook doen, die begrijpen hoe een allround systeembeheerder het verschil kan maken. Ben je allround systeembeheerder en overweeg je bij ons te solliciteren? We zijn uiteraard altijd benieuwd naar jouw drijfveren, loopbaankeuzes en kwaliteiten. Onze senior consultants analyseren, begeleiden en adviseren jou én onze opdrachtgevers. Ze stellen de juiste vragen en kennen de markt. Daardoor vinden onze opdrachtgevers bij ons de allround systeembeheerder die ze zoeken. En als allround systeembeheerder vind je juist de báán die je zoekt.