Zoek een vacature (107)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Administrateur in Den Haag, Utrecht, Amsterdam

Ben je administrateur, of zoek je juist iemand? Astorium bemiddelt tussen de beste administrateurs werkgevers die toonaangevend zijn in hun branche. Maar wat houdt het beroep van administrateur eigenlijk in?

Dit doet een administrateur

Een administrateur, ofwel het hoofd administratie, houdt de financiële administratie bij van zijn werkgever. Hij is verantwoordelijk voor de gehele administratie, inclusief de salarisadministratie, en voor financiële boekingen, belastingaangiften, rapportages, betalingen en het voorbereiden van de verslaglegging. In grotere organisaties krijgt de administrateur ondersteuning van zijn collega’s, in het MKB is de taak van administrateur vaak bij één persoon belegd. Krijgt de administrateur leidinggevende taken? Dan wordt zijn functie meestal bevorderd tot financieel manager.

Meer weten?

Kijk hier voor onze werkwijze. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met onze senior consultants: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

Administrateur? Dit zijn je takenJe baan als administrateur geeft je verantwoordelijkheid voor diverse taken. Enkele voorbeelden:
  • debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie
  • budgettering
  • liquiditeitsbeheer
  • relatiebeheer debiteuren en crediteuren
  • facturering
  • kredietwaardigheid van klanten beoordelen
  • overeenkomsten bewaken

Administrateur: onze detachering We zoeken regelmatig administrateurs. Bekijk dus onze vacatures. Is jouw organisatie juist op zoek naar een administrateur? Neem dan direct contact met ons op, we kennen waarschijnlijk al de topper die je zoekt.
Astorium, detachering van administrateursAstorium is gespecialiseerd in het bemiddelen en detacheren van administrateurs, voor interim of vast. We begrijpen waar een administrateur goed in is, wat hem of haar drijft, welke loopbaankeuzes tellen. En werken samen met bedrijven en mensen die het vak snappen. Onze senior consultants denken mee, stellen de juiste vragen, kennen de markt. Ze adviseren, begeleiden en bemiddelen, zodat elke opdrachtgever de adviseur vindt die hij zoekt en elke administrateur de juiste baan vindt.