Zoek een vacature (75)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Raad van Advies

Astorium richt zich op optimale service voor haar klanten en professionals. Daarvoor is het nodig dat wij scherp worden gehouden door een externe Raad van Advies.
Wij zijn erg blij dat wij een Raad van Advies hebben, die bestaat uit zeer ervaren mensen, die hun sporen in en buiten onze branche meer dan verdiend hebben.

Werken bij Astorium

Bij Astorium werken de beste arbeidsmarktspecialisten. Ben jij dat ook? Dan horen we graag van jou!

Marc Prevoo Marc Prevoo, lid Raad van Advies
Marc Prevoo heeft binnen het vakgebied Finance voor grote multinationals gewerkt, zoals Adecco, Shell en Ahold. Bij Adecco heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan binnen de uitzend- en detacheringsbranche. Marc Prevoo heeft in zijn carrière onder ander functies bekleed als CFO en hij is momenteel als M&A-specialist actief  voor buitenlandse bedrijven.
Nader kennismaken?

Astorium is er van overtuigd dat als je werkt in een organisatie en functie die goed bij je past, dat dit bijdraagt aan je persoonlijke geluk. En geluk is de basis voor succes voor zowel individu als organisatie.

Om dit geluk te realiseren is een goed inzicht in de drivers van organisaties en haar medewerkers essentieel. Mens en organisatie doorgronden en verbinden zodat zij excelleren, dat is wat ons drijft.