Zoek een vacature (75)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Kwaliteit van mens en proces

Arbeidsbemiddeling is werken met mensen en gegevens. En deze mensen moeten belangrijke beslissingen nemen over werk op basis van goede en zorgvuldig samengestelde gegevens. Om dat proces goed te begeleiden, is kwaliteit nodig. Astorium brengt deze kwaliteit in praktijk doordat zij zorgvuldig omgaat met gegevens, deze checkt en weegt en daarnaast een doordacht, aandachtvol proces volgt, waardoor de beslissingen van mensen zuiver zijn.

Toprecruiters en Senior Account Managers

Onze werving en selectie wordt o.a. uitgevoerd door ervaren hoogopgeleide Toprecruiters, die op een juiste manier gebruik maken van onze Big Data-tooling Onze klanten hebben contact met onze Senior Account Managers, die ruime ervaring hebben in arbeidsbemiddeling, de branche en het vakgebied. Met hun leidinggevende achtergrond kunnen zij als HR Business Partner goed meedenken met hun klant en adviseren voor de beste oplossing.

NEN 4400 gecertificeerd, met SNA keurmerk

Astorium laat zich als één van de weinige bureaus doorlopend extern onderzoeken en certificeren. Hierdoor weet je zeker dat onze zaken netjes zijn geregeld . Contracten in orde, juiste VAR, identiteit gecontroleerd, loonbelasting en BTW op tijd afgedragen, pensioenpremies betaald, om maar een aantal belangrijke zaken te noemen.

Astorium is NEN 4400 gecertificeerd en draagt het SNA keurmerk. Er zjin maar weinig arbeidsbemiddelingsbureaus met deze certificering. Onze klanten hebben hierdoor dezekerheid dat ze met een betrouwbaar bureau zaken doen. Ze zijn hiermee o.a. gevrijwaard van claims in het kader van ketenaansprakelijkheid bij detachering.

Astorium werkt volgens de sollicitatiecode van het NVP en staat ingeschreven bij de Registratiekamer. Wij zijn een officieel erkend leerbedrijf van ECABO.

Samenwerken met Astorium betekent dat jouw personeelsvragen in goede handen zijn, en dat we netjes en betrouwbaar omgaan met je belangen.

Meer weten?

Kijk hier voor onze werkwijze. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met ons Recruitment team: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

Maak persoonlijk kennis

Astorium vindt personeel dat echt toegevoegde waarde levert en jouw organisatie verder helpt.

Onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!

Astorium, ook IT-specialist en partner van: