Zoek een vacature (80)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Personeel op vaste of tijdelijke basis

Astorium biedt tijdelijk en vast personeel. Vaak wordt gekozen voor onze unieke combinatie, namelijk detavast.

Door onze specialisatie in IT, Finance en HRM kunnen wij met professional en organisatie sparren op inhoud. Onze Senior Consultants en Recruiters spreken deze professionals dagelijks en weten wat er speelt binnen hun vakgebied en arbeidsmarkt. Zij weten waar topprofessionals, met specifieke talenten, te vinden zijn. Specifieke kennis en vaardigheden zijn immers de ingrediënten waarmee een medewerker het verschil kan maken in een organisatie. Deze zoektocht en selectie is ons werk waarmee wij de klant hun personeelsvraagstuk uit handen nemen. Als je wilt weten welke professional jouw organisatie succesvoller kan maken, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Branchespecialisatie

Marktontwikkelingen gaan in een razend tempo en naast vakspecialisatie is specialisatie in branches daardoor essentieel om toptalent te (her)kennen, te zoeken en te vinden.

Astorium is gespecialiseerd in de volgende branches:

  • Energie
  • Banking & Insurance
  • Public (Zorg & Onderwijs)
  • Industrie
  • Zakelijke dienstverlening

Het inschakelen van Astorium betekent samenwerken met een vaste HR Business Partner, die snapt wat er speelt bij haar klant en naast deskundig advies het toptalent al kent of zoekt voor haar klant.

Werving en selectie door echte specialisten

Astorium begrijpt goed dat een overstap naar een nieuwe organisatie een belangrijke stap is, zowel voor het bedrijf als de werknemer. Je maakt zo'n overstap maar een paar keer in je leven, dus de meeste mensen hebben er geen routine in. Ook voor bedrijven is werving en selectie vaak geen dagelijkse business. Zo'n overstap wordt succesvol als deze wordt begeleid door specialisten. Astorium werkt met arbeidspsychologen en bedrijfskundigen met ervaring binnen de branches en vakgebieden. Zij kennen of vinden toptalent op plaatsen waar onze klanten ze niet herkennen of kunnen vinden.

Astorium heeft haar proces zo ingericht dat als het nodig is, een nieuwe medewerker al voorgesteld kan worden binnen 24 uur na opdracht. Dat is de kracht van meer dan 15 jaar ervaring, een groot netwerk en een doordacht selectieproces. De kosten zijn te overzien, zeker als je deelneemt aan ons loyaliteitsprogramma.

Detachering voor tijdelijke expertise en snel resultaat

Detachering is voor organisaties de beste oplossing bij tijdelijke vervanging of als een organisatie tijdelijk behoefte heeft aan expertise, die niet in huis is. Voor professionals is detachering een goede gelegenheid om opgedane kennis en ervaring snel en vakkundig in te zetten, en om meerdere bedrijfsculturen en branches te leren kennen.

Iedereen die via Astorium gedetacheerd wordt, krijgt de beschikking over een eigen externe gespecialiseerde Job Coach. Dit zorgt voor extra ondersteuning bij de opdracht, waardoor deze nog succesvoller verloopt.

Wij searchen op elke opdracht van de klant naar de best passende interim-professional. Het wordt door onze klanten als erg prettig en efficient ervaren dat zij voor al hun vacatures bij Astorium terecht kunnen.

Detavast: De ideale mix van werving en detachering

Detavast is een speciale vorm van werving. Hierbij krijgt een organisatie maximaal de gelegenheid om talent in te passen in hun organisatie. Bij Detavast werkt een nieuwe medewerker eerst een bepaalde periode op detacheringsbasis waarna bij wederzijds goedvinden in loondienst wordt overgegaan.

Detavast geeft voor beide partijen een uitgelezen kans eerst te kijken of de samenwerking in de praktijk net zo succesvol is als van tevoren was bedacht. Bovendien krijgt de professional tijdens de detacheringsperiode extra ondersteuning van Astorium in de overgang naar de nieuwe werkomgeving. Er wordt gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling en speciale coaching. Iedereen die via Astorium gedetacheerd wordt, krijgt de beschikking over een eigen externe gespecialiseerde Job Coach. Dit zorgt voor extra ondersteuning, waardoor een detachering nog succesvoller verloopt.

Maak persoonlijk kennis

Sinds 1999 zijn wij actief met het onderhouden van ons netwerk binnen IT, Finance en HRM. Degene die je nodig hebt en echt toegevoegde waarde levert voor jouw organisatie, die kennen en herkennen wij. Zelfs 24 uur na opdracht kunnen wij topprofessionals presenteren die passend, beschikbaar en gemotiveerd zijn.

Neem hier alvast een kijkje in ons kandidatenbestand. Onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!