Zoek een vacature (75)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Coaching & Ontwikkeling

Succesvolle organisaties weten dat presteren alleen kan als je talent op de juiste manier selecteert, aanstuurt en ontwikkelt. 

Astorium heeft jarenlange expertise opgebouwd in het werven en selecteren van de juiste man of vrouw die het team en de doelen waar zij voor staan verder helpt bij haar klanten. Dat kan op tijdelijke basis zijn, maar ook vast. Toch kan het zijn dat teams niet (meer) presteren en niet gebaat zijn met een extra fte. Hoe zorg je er nou voor dat je team en/of individu duurzaam presteert voor de organisatie? Onderwerpen als leiderschap, organisatie-ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling zijn hierin relevant. Astorium zet op dit gebied haar zusterorganisatie Success Group in.

Success Group ondersteunt organisaties met het benutten van hun huidige potentieel. Met advies en gerichte coaching voor team- en persoonlijke ontwikkeling, maar ook met zelfinzicht-assessments en zo nodig mediation. Vooral als veranderingen in organisaties spelen, kan behoefte zijn aan een externe partij, zodat issues besproken kunnen worden en zodat deze niet tussen de werkrelatie in komen te staan.

Alle interventies van Success Group zijn toekomstgericht. Gericht op het verschaffen van inzichten bij betrokkenen waarmee de organisatie eventuele barrières wegneemt en stappen maakt in haar strategische ontwikkeling. Want succesvolle organisaties, die benutten maximaal hun potentieel.

Benieuwd hoe dit voor jouw organisatie kan werken? Bel dan 070-358 73 75 of mail naar successgroup@astorium.nl. We bespreken graag jouw situatie.