Zoek een vacature (75)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Detachering binnen Farmacie

Als specialist in Farma-detachering bemiddelt Astorium Apothekers, Apothekersassistenten en Farmaceutisch medewerkers, op basis van detachering, interim of vast. 

Bij het werven van professionals gaan we verder dan alleen het plaatsen van een Farma-vacature. Senior Account Managers en Toprecruiters van Astorium vragen door, denken mee en kennen de Farma-markt als geen ander. In de vervulling van Farma-detachering adviseren, coachen en bemiddelen ze, zodat elke Farma-professional op de juiste plek terechtkomt.

 

Apotheker, Apothekersassistent of Farmaceutisch Medewerker nodig die ècht past?

Succesvolle organisaties weten dat het werven van Apothekers, Apothekersassistenten en Farmaceutisch Medewerkers verder gaat dan het plaatsen van een vacature. Wie als organisatie wil presteren, moet talent op de juiste manier selecteren, ontwikkelen en aansturen.

Senior Account Managers van Astorium helpen organisaties de beste professionals te vinden binnen Farma. Met hun netwerk, expertise en Big Data Tooling vervullen ze vacatures snel en efficiënt, zodat de organisatie eerder haar doelen bereikt. Zij begrijpen de HR-vraagstukken die spelen en kennen de Farmaceutische markt als geen ander. In deze aanpak werken ze samen met onze Toprecruiters: hoogopgeleide Senior Recruiters die de werving van Apothekers en Apothekersassistenten begeleiden en een effectieve recruitment-methode toepassen. In hun aanpak van detachering matchen ze de juiste functieprofielen aan de beste professionals, passend bij de bestaande personeelsplanning. Elke kandidaat wordt daarbij geselecteerd op hard- en softskills.

Wij werven en selecteren Farma-specialisten voor tijdelijke en vaste functies.

Business partner voor FarmacieAstorium helpt binnen de Farma branche functies te vervullen op vaste en tijdelijke basis voor Apothekers en Apothekersassistenten

Ben je Apotheker of Apothekersassistent en beschikbaar voor detachering? Of wil je op freelance basis werken bij onze klanten? Maak dan kennis met ons deskundige team en schrijf je in!

Specialist in detachering van Apothekers, Apothekersassistenten en Farmaceutisch Medewerkers

Gestart in 1999 en met een groot netwerk aan professionals binnen de farmaceutische arbeidsmarkt kennen wij vaak al degene die jij zoekt voor die specifieke vacature. Wil je meer weten, neem contact met ons op. OnzeSenior Account Managers Farma denken graag met je mee. 

Onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!

Bel drs Bart Jan van Trommel : 070 358 7375