Zoek een vacature (75)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Vind jij jezelf de beste arbeidsmarktspecialist?

Dat vraagt om een nadere kennismaking! Ben jij een sparringpartner van niveau die organisaties in contact kan brengen met de juiste professionals binnen IT, Finance, HRM of Farma die van meerwaarde zijn op de bedrijfsdoelstellingen? Heb jij, net als wij, een passie om mens en organisatie te verbinden en te matchen? Kom jouw geluk dan beproeven bij het beste bureau en team in de arbeidsbemiddeling!

Onderhandelen op hoog niveau

Astorium werkt alleen met de beste arbeidsmarktspecialisten. Onze collega’s zijn de beste in hun vak en doen daar alles voor. Zij zijn hoogopgeleid en hebben eerder ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling. Bij Astorium zijn zij getraind in het doorgronden van de psychologie van mens en organisatie. Zij zijn in staat gesprekken te voeren en te onderhandelen op hoog niveau. Zij snappen de drivers achter de marktontwikkelingen en zien als eerste de ontwikkelingen in de branche. Hierdoor zijn zij in staat om daarvoor strategieën en nieuwe producten te bedenken.

Super effectieve werving- en selectiemethodiek

Onze Senior Account Managers zijn specialisten in hun vak en hebben ook allemaal leidinggevende ervaring. Zij snappen wat daarvoor belangrijk is en verplaatsen zich daardoor even gemakkelijk in de wensen van een professional als van een werkgever. Onze Toprecruiters zijn ervaren arbeidsmarktspecialisten die zowel Big Data-gedreven als netwerk- en ervaringsgedreven het recruitmentproces aanpakken. Zij werken met een supereffectieve recruitment methode welke is ontworpen door de eigenaar van Astorium, drs Bart Jan van Trommel. Hiermee vinden zij in een brede range van functieprofielen de beste kandidaten. Selecteren doen zij doeltreffend door middel van een analyse op hard- en softskills. Want matchmaking is een echt vak!

De klant krijgt hierdoor de best passende en gemotiveerde kandidaat op de vacante positie. Maar dat niet alleen. De klant krijgt ook het beste advies bij personeelsvraagstukken die spelen bij hun personeelsplanning. Want de klant heeft niet alleen nu maar ook in de toekomst goed personeel nodig. Ook op dit vlak zijn onze Senior Accountmanagers en Toprecruiters de juiste sparringpartner.

Meer weten?

Kijk hier voor onze werkwijze. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie met ons Recruitment team: 

Den Haag:    070 358 73 75
Amsterdam:  020 342 00 60

Wil je ook onderdeel zijn van dit team?Wij hebben altijd ruimte voor nieuwe collega’s die in dit profiel passen. Die al ervaring hebben in de arbeidsbemiddeling en de ambitie hebben tot de top van het vak te behoren. Die een erg aantrekkelijk salaris- en bonuspakket leuk vinden, maar werken uit liefde voor hun vak. Die hard willen werken, maar ook van humor houden. Die oprecht geïnteresseerd zijn in het gedrag en doelen van mensen en de echte drijfveren daarachter. Ons motto is: Maak keuzes, leef intens, werk hard. Spreekt dit je aan? Dan horen we graag van jou!
Wil je ons team helpen een commerciele kans te vinden? Maak kennis met het Astorium Partner Programma

Als je Astorium helpt met het vinden van een commerciele kans, dan waarderen wij dat zeer. En als hier resultaat uit komt, dan stellen wij als dank graag een gedeelte van onze marge ter beschikking. Want wij vinden: voor wat, hoort wat!
Voorwaarde is dat je niet de beslisser bent in de keuze van het bemiddelingsbureau en in de keuze van de bemiddelde professional.

De bonus uit dit Astorium Partner Programma stellen wij naar keuze beschikbaar in de vorm van coachingstrajecten, waardebonnen, een naar eigen inzicht te besteden geldbedrag of een storting op een goed doel.