Zoek een vacature (75)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

"Je leven wordt leuker met de juiste collega’s"

Detachering: De beste oplossing voor tijdelijk personeelDetachering is voor organisaties de beste oplossing bij tijdelijke vervanging of als een organisatie tijdelijk behoefte heeft aan expertise, die niet in huis is. Voor professionals is detachering een goede gelegenheid om opgedane kennis en ervaring snel en vakkundig in te zetten, en om meerdere bedrijfsculturen en branches te leren kennen.

Iedereen die via Astorium gedetacheerd wordt, krijgt de beschikking over een eigen externe gespecialiseerde Job Coach. Dit zorgt voor extra ondersteuning bij de opdracht, waardoor deze nog succesvoller verloopt.

Wij searchen op elke opdracht van de klant naar de best passende interim-professional. Het wordt door onze klanten als erg prettig en efficient ervaren dat zij voor al hun vacatures bij Astorium terecht kunnen.
Detavast: De ideale mix van werving en detacheringDetavast is een speciale vorm van werving. Hierbij krijgt een organisatie maximaal de gelegenheid om talent in te passen in hun organisatie. Bij Detavast werkt een nieuwe medewerker eerst een bepaalde periode op detacheringsbasis waarna bij wederzijds goedvinden in loondienst wordt overgegaan.
Detavast geeft voor beide partijen een uitgelezen kans eerst te kijken of de samenwerking in de praktijk net zo succesvol is als van tevoren was bedacht. Bovendien krijgt de professional tijdens de detacheringsperiode extra ondersteuning van Astorium in de overgang naar de nieuwe werkomgeving. Er wordt gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling en speciale coaching. Iedereen die via Astorium gedetacheerd wordt, krijgt de beschikking over een eigen externe gespecialiseerde Job Coach. Dit zorgt voor extra ondersteuning, waardoor een detachering nog succesvoller verloopt.
Werving: de beste professional op de juiste plaats

Bij werving werken onze klanten samen met de ervaren arbeidsmarktexperts van Astorium: Samen met deze Senior Account Managers vindt de briefing plaats over de vacature,team en organisatie. Hierdoor kunnen wij een efficiente search uitvoeren. Deze wordt ondersteund met veel search power, waaronder diverse Big Data tools, die het beste resultaat verzekeren.

Als resultaat van de search ontvangt onze klant een shortlist van uitstekende professionals, geselecteerdop hard en soft skills, die graag bij de organisatie aan de slag willen.

Van het moment van aanvang van de search totdat de onboarding van de professional bij onze klant zorgen onze Senior Account Managers en Toprecruiters voor professionele advisering bij elke stap van het recruitment proces.

Het resultaat is de beste professional op de juiste plaats. Wij denken dat dit belangrijk is, want je leven wordt leuker met de juiste collega’s!


Maak persoonlijk kennis

Sinds 1999 zijn wij actief met het onderhouden van ons netwerk binnen IT, Finance, HRM en Farma. Degene die je nodig hebt en echt toegevoegde waarde levert voor jouw organisatie, die kennen en herkennen wij. Zelfs 24 uur na opdracht kunnen wij topprofessionals presenteren die passend, beschikbaar en gemotiveerd zijn.

En onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!