Control Freaks

Hier komt de tekst van controlfreaks.

Ga naar Control Freaks
Success Group

Hier komt de tekst van successgroup.

Ga naar Success Group

Zoek een vacature (89)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

‘Met de juiste medewerkers halen organisaties hun doelstelling’

Astorium is er van overtuigd dat als je werkt in een organisatie en functie die goed bij je past, dat dit bijdraagt aan je persoonlijke geluk. En geluk is de basis voor succes voor zowel individu als organisatie. Goed inzicht in de drivers van organisatie en haar medewerkers is hierbij essentieel.

Astorium adviseert bij personeelsvraagstukken en bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM zodat, met de juiste medewerkers, de organisatie succesvol is.

Senior advies over strategische personeelsplanningWat zijn de doelen van de organisatie, hoe ziet de personeelsformatie er nu uit, is de personeelsformatie nu en in de toekomst geschikt om die doelen te bereiken, is er een hiaat in kennis en expertise? Met deze vragen krijg je inzicht in de drivers van individu en organisatie. Hiertoe overleggen Senior Consultants van Astorium als HR Business Partner met bedrijven en instellingen over hun Strategische Personeelsplanning. Want het personeel, dat ís je organisatie.
Tijdelijke of blijvende versterkingAls blijkt dat er een verschil is tussen de benodigde personeelsformatie en de huidige bezetting, adviseren wij hoe dit het beste kan worden opgelost. Vervolgens zorgen wij dat de personeelsformatie tijdelijk of blijvend versterkt wordt. Hierdoor blijven organisaties in staat om hun doelen te halen met gemotiveerde en tevreden werknemers.
Maak nader kennis

Sinds 1999 zijn wij actief met het onderhouden van ons netwerk binnen IT, Finance en HRM. Degene die je nodig hebt en echt toegevoegde waarde levert voor jouw organisatie, die kennen en herkennen wij.

Onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!