Zoek een vacature (75)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

‘Met de juiste medewerkers halen organisaties hun doelstelling’

Wat zijn de juiste medewerkers voor jouw organisatie? Daarvoor is inzicht in de drivers en succesvolle carrière-paden van mens en organisatie nodig. En als je weet welke professional jouw organisatie verder helpt, dan is ook nodig dat je deze vindt. Astorium adviseert bij deze personeelsvraagstukken en bemiddelt professionals in IT, Finance, HRM en Farma zodat, met de juiste medewerkers, de organisatie succesvol is. Wij doen dat door een slimme combinatie van Big Data-tooling en gedegen arbeidsmarkt-expertise bij onze Toprecruiters en Senior Account Managers. 

Senior advies over strategische personeelsplanningWat zijn de doelen van de organisatie, hoe ziet de personeelsformatie er nu uit, is de personeelsformatie nu en in de toekomst geschikt om die doelen te bereiken, is er een hiaat in kennis en expertise? Met deze vragen krijg je inzicht in de drivers van individu en organisatie. Hiertoe overleggen Senior Account Managers van Astorium als HR Business Partner met bedrijven en instellingen over hun Strategische Personeelsplanning. Want het personeel, dat ís je organisatie.
Tijdelijke of blijvende versterkingAls blijkt dat er een verschil is tussen de benodigde personeelsformatie en de huidige bezetting, adviseren wij hoe dit het beste kan worden opgelost. Vervolgens zorgen wij dat de personeelsformatie tijdelijk of blijvend versterkt wordt met slimme, data-driven recruitment en gedegen selectieprocessen. Hierdoor blijven organisaties in staat om hun doelen te halen met gemotiveerde en tevreden werknemers.
Maak nader kennis

Sinds 1999 zijn wij actief met het onderhouden van ons netwerk binnen IT, Finance, HRM en Farma. Degene die je nodig hebt en echt toegevoegde waarde levert voor jouw organisatie, die kennen en herkennen wij.

Onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!