Control Freaks

Hier komt de tekst van controlfreaks.

Ga naar Control Freaks
Success Group

Hier komt de tekst van successgroup.

Ga naar Success Group

Zoek een vacature (89)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

ICT detachering van specialisten

Astorium is gespecialiseerd in ICT detachering. We bemiddelen niet alleen in de regio Den Haag, maar in de gehele Randstad. En dat doen we voor alle IT-functies, zowel via detachering, interim of vast. Onze ICT detachering beslaat elk niveau, van CIO tot Systeembeheerder, van Functioneel Beheerder tot Packager.

Maar een ICT specialist vinden is meer dan alleen een vacature plaatsen. Het is prettig samenwerken met mensen die dit begrijpen. Senior consultants van Astorium denken mee, stellen de juiste vragen, benchmarken de informatie die ze krijgen met de informatie uit de markt. Zij hebben aan een half woord genoeg om te begrijpen welke kandidaat voor jouw organisatie de beste is.

 

Astorium, ICT detachering in Den Haag

Succesvolle organisaties weten dat presteren alleen kan wanneer je talent op de juiste manier selecteert, ontwikkelt en aanstuurt. Met onze ICT detachering vinden én binden we dat talent.

Samenwerken met Astorium betekent consultants die personeelsvraagstukken begrijpen, die meedenken en ervaren zijn in ICT detachering. Die direct de juiste specialisten aantrekken. Die een goede personeelsplanning van de IT-afdeling ondersteunen en weten welke detachering nu en in de toekomst nodig is voor de doelstellingen van de afdeling. Dat is een voorwaarde voor succes. De consultants van Astorium helpen daarbij en vervullen dankzij hun expertise en netwerk sneller detachering met de juiste mensen. Zodat opdrachtgevers hun doelen beter en sneller bereiken.

Onze recruitment managers zijn academisch geschoolde arbeidspsychologen. Zij werken met een effectieve, zelf ontwikkelde, recruitment methode. Hiermee vinden zij in een brede range van functieprofielen de beste professionals die passen bij de gemaakte personeelsplanning. Selecteren doen zij doeltreffend door middel van een analyse op hard- en softskills. Want werven, selecteren én detachering vormen een specialisme.

Wij zijn gespecialiseerd in ICT detachering in de regio Den Haag, voor een tijdelijk of vast dienstverband op elk niveau, van CIO tot helpdeskmedewerker, van functioneel beheerder tot packager.

Detachering voor ICT professionalsAstorium biedt ICT detachering op vrijwel alle niveaus. We zoeken IT-professionals in vaste en tijdelijke functies, zoals:


Interesse om je horizon te verbreden? Meld je aan via ons inschrijfformulier of bel voor meer informatie met ons Recruitment team via 070 358 73 75.

Ontdek de kracht van Astorium

Sinds 1999 actief en met een breed netwerk van gekwalificeerde professionals kennen wij waarschijnlijk precies degene die jij zoekt. Overtuig jezelf en neem contact met ons op. Onze Senior IT-specialisten denken graag met je mee.

Onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!

Bel Rob Teunisse: 070 358 7375

Astorium, IT-specialist en partner van: