Zoek een vacature (77)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium
cover

Finance detachering van professionals

Astorium is gespecialiseerd in finance detachering. We bemiddelen finance professionals in alle functies, zowel interim als vast. Onze finance detachering beslaat elk niveau, van financiële adviseur tot controller, van business analyst tot auditor.

Maar een finance professional vinden is meer dan detachering alleen. Het is prettig samenwerken met mensen die dit begrijpen. Senior Account Managers van Astorium denken mee, stellen de juiste vragen, benchmarken de informatie die ze krijgen met de informatie uit de markt. Zij hebben aan een half woord genoeg om te begrijpen hoe finance detachering kan bijdragen aan jouw organisatie.

Detachering van finance professionals

Succes in finance? Het is een kwestie van de juiste finance professionals. Astorium helpt je die te vinden, te selecteren, te ontwikkelen en aan te sturen.

Onze Senior Account Managers denken met je mee bij de vraagstukken die spelen. Met Big Data-tooling hét instrument om het juiste talent uit de arbeidsmarkt te halen. Daarnaast ondersteunen we de finance afdeling bij een solide personeelsplanning. Het is iets waar elke finance professional in je organisatie van profiteert, maar waar ook de organisatie zélf slagvaardiger door wordt. Kortom, de juiste finance professional op de juiste plaats. Hierdoor worden je doelen beter en sneller gerealiseerd.

Onze finance Toprecruiters werken met een effectief, zelf ontwikkelde, recruitmentmethode. Die zorgt ervoor dat ze de finance professionals vinden die passen bij de detachering en de personeelsplanning. Maar uiteraard is selecteren meer dan alleen een vacature plaatsen. Daarom helpen we je ook door professionals te testen op hard- en softskills.

We werven, selecteren en detacheren finance professionals voor een breed scala aan functies. Van CFO tot controller, van financieel adviseur tot finance auditor.

Astorium leidt interim finance professionals op via onze eigen Talent Academy. Zo beschikken ze altijd over meest recente finance kennis. Doordat deze professionals gewend zijn steeds in een nieuwe omgeving te opereren, zijn zij in korte tijd ingewerkt en dus snel van toegevoegde waarde.

Finance detachering van financieel adviseur tot business controllerAstorium bemiddelt finance professionals op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke detachering, zoals:


Meer informatie over onze finance detachering? Bel dan ons team via 070 358 73 75. Aanmelden als professional? Schrijf je in!

Astorium Interim FinancialsWe hebben een speciaal opleidingsprogramma voor Interim Financials in de profielen Controller, Assistent Controller, Allround Administrateur en Debiteurenbeheerder. Nieuwsgierig of dit iets voor jou is? Klik hier voor meer informatie. 
Astorium, specialist in finance detachering

Gestart in 1999 en met inmiddels een breed netwerk aan gekwalificeerde financiële professionals kennen wij vaak al degene die jij zoekt voor die specifieke financiële vacature. Laat ons jou helpen toppers te vinden en neem contact met ons op. Onze Senior Consultants Finance denken graag met je mee. 

Onze tarieven? Die zijn concurrerend, en met het loyaliteitsprogramma zijn wij een zeer interessante samenwerkingspartij voor de lange termijn. Wij rekenen het graag vrijblijvend aan je voor!

Bel Bart Jan van Trommel: 070 358 7375