Skip to content

Let op je debiteuren- en crediteurenbeheer. Júíst nu!

Iedere ondernemer weet hoe belangrijk het is om op tijd facturen te verzenden en te betalen. Nu de wereld flink op zijn kop gezet is, willen we benadrukken dat een goed geolied debiteuren- en crediteurenbeheer nóg belangrijker is dan normaal. Veel organisaties worstelen met hun inkomsten en blijken, juist na de economische opleving van de afgelopen jaren, totaal onverwacht erg kwetsbaar.

Wederzijds begrip

Neem zo snel mogelijk de moeite om je financiële stromen goed onder de loep te nemen. Welke rekeningen staan nog open, welke betalingen heb je nog niet binnen en welke investeringen kunnen eigenlijk nog wel even wachten? Heb je het duidelijk op een rijtje, neem dan actie. Betaal en ontvang waar het kan, ga in gesprek waar het moet. Of je nu debiteur of crediteur bent: heb begrip voor elkaars situatie, want we zitten allemaal in hetzelfde coronaschuitje. Probeer samen tot een goede regeling te komen, zodat je beiden overeind kunt blijven. Dan is het ook ná de crisis mogelijk om zaken met elkaar te blijven doen.

Ondersteuning

Kun je ervaren professionals gebruiken om je debiteuren- en crediteurenbeheer op orde te krijgen? Neem contact met ons op, want wij hebben diverse financekanjers in onze kaartenbak. Het goede nieuws is dat deze financials vaak ook gewend zijn om op afstand te werken. Dus ze kunnen direct en virusvrij aan de slag!