Management Professional: Carola

CV

Functie:

Manager Bedrijfsvoering/Directeur Zorg/Projectmanager

Werkervaring:

20 jaar ervaring

Karakteristiek:

Carola is een ondernemer in breedste zin des woord: peoplemanager, ondernemend en ontzettend gedreven persoonlijkheid met passie voor bedrijfsvoering en management. Uithoudings- en doorzettingsvermogen om organisatieveranderingen door te voeren. Hart voor de zaak en gaat altijd voor het beste resultaat. Graag maakt zij de verbinding met mensen en slaat een brug tussen verschillende belangen. Liefst doet zij dit snel en, als er ruimte voor is, met humor.

Opleiding:

HBO Logistiek management en aanvullende trainingen/cursussen (o.a. op het gebied van management, verandermanagement, coaching en zelfsturende teams)

Kennis:

Carola zorgt voor het positioneren van bedrijven en/of opbouwen/ professionaliseren van teams en het implementeren van bedrijfs- en operationele processen. Zij is bedreven in het sturen, coachen en ontwikkelen van de talenten en is een authentiek leider en verbinder. Zij zorgt voor inspirerende en positieve werkomgeving waarbinnen een ieder optimaal kan functioneren en samenwerken. Daarnaast heeft zij ervaring in het ontwikkelen van marketingstrategieën evenals verbeterprocessen.

Beschikbaarheid:

Per direct, Fulltime

Graag kennismaken met Carola? Neem contact op met Mendy!

Mendy Thimister