Zoek een vacature (89)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Vraag naar finance professionals

Astorium ziet dat de vraag naar finance professionals sinds het begin van dit jaar weer aanzienlijk is toegenomen, gemiddeld met ruim 30%. De vraag naar talenten in finance neemt ten opzichte van vorig jaar wederom toe. Er is een steeds grotere behoefte aan assistent controllers, business controllers en de meer generieke controller.

Opvallend of een logisch gevolg van is de daling in vraag naar adviesfuncties. De ontwikkelingen binnen de financiële sector raken vooral de adviesfuncties. De vraag naar deze functies krimpt met 9 procent. Door de reorganisaties bij de banken is meer vraag ontstaan naar een andere soort adviseurs. Met name de vraag naar private bankers en risk en compliance professionals is groter dan het jaar ervoor.

Op zoek naar een finance professional of als finance professional op zoek naar een nieuwe functie? Laat ons je helpen en neem contact op via (0)70 358 73 75 of neem een kijkje op onze Linkedin pagina.


27 november 2017