Zoek een vacature (89)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Van eenmalig succes naar duurzaam presteren!

Astorium en Success Group ken je. We zijn continu bezig om opdrachtgevers te helpen bij het samenstellen van succesvolle teams. Astorium is sinds 1999 specialist in het werven en selecteren van gedreven vaste en tijdelijke professionals binnen ICT, Finance en HRM. Success Group, onze zusteronderneming, is gespecialiseerd op het gebied van leiderschap, coaching en ontwikkeling van medewerkers, teams en (hoger) management.

Om hierin een volgende stap te maken gaan we samenwerken met Dr. Bas Kodden van Nyenrode Business Universiteit. Hem ken je wellicht nog niet. Bas is Program Director Leadership & Management bij Nyenrode en hij is expert op het gebied van leiderschap. Bas deed jarenlang onderzoek naar het werven en aansturen van duurzame presteerders. Over deze thema’s schrijft hij publicaties, boeken (‘Duurzaam presteren’ en ‘Word een HELD’) en hij geeft inspirerende lezingen. Logisch dat wij Bas graag toevoegen aan ons team.

Wat levert deze samenwerking jou op?

Door onze krachten te bundelen en onze ervaring te combineren met jarenlang onderzoek van Bas Kodden, hebben wij nog beter inzicht in de belangrijkste prestatie indicatoren en selectiecriteria voor duurzaam succesvolle teams. Weet je bijvoorbeeld dat één van de belangrijkste persoonskenmerken van een succesvolle professional zijn of haar mate van aanpassingsvermogen is? En weet je hoe je dit test?

Al deze kennis passen wij toe in onze dagelijkse praktijk; bij Astorium bij het oplossen van personeels- en capaciteitsvraagstukken en bij Success Group in leiderschapsvraagstukken. En hiervan profiteert de organisatie of professional waarvoor wij werken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact op via duurzaampresteren@astorium.nl of bel: 070-3587375. 29 mei 2017