Zoek een vacature (75)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Op zoek naar een financiële kanjer?

Je bent de enige niet!

Blijft de bureaustoel die bedoeld is voor dat nieuwe financiële zwaargewicht in jullie organisatie ook zo lang leeg? Dat zou wel eens kunnen kloppen. Op dit moment blijft maar liefst 40% van dit soort vacatures zeker twee maanden open staan. Financieel consultants zijn volgens vacaturesite Indeed nog het moeilijkst te vinden; voor deze functie blijft 69% van de vacatures langer dan 60 dagen onvervuld. Over het algemeen geldt: hoe hoger opgeleid en specialistischer het werk, des te moeilijker het is om geschikte kandidaten te werven voor financiële posities.

Zinkt de moed je al in de schoenen? Relax. Lees onze blog over hoe je van een vacaturetekst een sollicitantenmagneet kunt maken. Gebruik de handige tips in ons gratis e-book, “Van functieomschrijving naar een goede vacaturetekst”, waarmee je je werving en selectie naar een next level kunt brengen. Neem contact op met Bart Jan van Trommel om het gratis e-book aan te vragen.

Als het je desondanks niet lukt om zelf de juiste sollicitant te vinden (of je hebt er gewoon geen tijd voor), kun je natuurlijk altijd Astorium inschakelen. Dankzij optimaal gebruik van big data krijgen wij dé toppers in Finance, IT en HRM eerder in het vizier dan anderen. Astorium staat bovendien bekend om zijn uitgebreide netwerk en actieve benadering van kandidaten. Wij weten precies hoe wij hen kunnen verleiden tot de juiste overstap: jóúw kant op! 

21 februari 2019