Zoek een vacature (75)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Een goede Business Controller maakt het verschil

Bij Astorium krijgen we van steeds meer bedrijven de vraag naar een Business Controller. Dat is niet voor niets: een goede Business Controller is letterlijk en figuurlijk goud waard. Het is een vrij jong beroep, maar nu al niet meer weg te denken uit de meeste MT’s. Want als je een Business Controller in huis hebt, krijg je meer grip op je organisatie.

Een Business Controller analyseert, voorspelt en adviseert. Maakt een vertaalslag tussen data en bedrijfsvoering, geeft overzicht in financiën en legt in jip-en-janneketaal uit waarom hij bepaalde adviezen geeft. Het management kan daardoor makkelijker strategische besluiten nemen en eerder anticiperen op ontwikkelingen.

Kortom, een Business Controller moet eigenlijk van alle markten thuis zijn. Hij of zij moet commercieel inzicht hebben, niet bang zijn van cijfers en strategisch en commercieel vaardig zijn. Dat is best een lijst aan functie-eisen. Ben je ook op zoek naar zo’n schaap met vijf poten? Klop gerust bij ons aan. Met ons netwerk kennen wij deze schapen of weten we ze te vinden en te interesseren voor een overstap!

15 mei 2019