Zoek een vacature (74)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Een goede interimmer is meer dan een gatenvuller

Organisaties zetten vaak een interim-medewerker in bij ‘noodgevallen’: als er een zwangerschapsvervanging moet worden geregeld of als die ene vacature heel lang open blijft staan. Toch is zo’n flexibele invulling ook zeer geschikt bij andere situaties.

Staat jouw organisatie voor een belangrijke koerswijziging, dan kan een ervaren interimmer ook heel goed kwartier maken. Dat is ideaal als je een frisse blik op een vraagstuk nodig hebt. Of als er moeilijke, onplezierige knopen moeten worden doorgehakt, zoals het in gang zetten van gedwongen ontslagen of overplaatsingen.


Een interim-functionaris heeft geen verleden én geen toekomst in de organisatie, en kan dergelijke ingewikkelde manoeuvres dus heel neutraal aanpakken. Tegen de tijd dat alle stof weer is neergedaald en de interimmer vertrekt, kan de vaste nieuwe medewerker met een schone lei beginnen.

Heb je interesse in interim-ondersteuning binnen ICT, Finance, HRM of Farma? Neem dan contact met ons op; met ons uitgebreide netwerk zetten wij ervaren tijdelijke krachten in die precies passen op jouw situatie. Ga je toch liever voor een vaste kandidaat? Ook dan ben je bij Astorium aan het juiste adres!

3 juni 2019