Zoek een vacature (91)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Deze trends vallen ons team op


De vakantie is weer achter de rug en de eindsprint van het jaar is begonnen. Het salesteam van Astorium is dit jaar continu in gesprek geweest met klanten en ziet een aantal opvallende trends.

Casemanagement
Wij merken dat de vraag naar tijdelijke HR professionals toeneemt, vooral de vraag naar Casemanagers. Door onder meer het werken in zelfsturende teams merken onze klanten een toename van het ziekteverzuim. Hiervoor worden verschillende oorzaken benoemd, maar een feit is dat men meer Casemanagers inhuurt om de medewerkers professioneel te kunnen begeleiden.

Proces Management
Ook ziet Astorium veel vraag naar Proces specialisten. Door reorganisaties en digitalisering zijn de procesbeschrijvingen vaak niet meer op orde. Het uitvragen, vastleggen en bewaken van processen is een vak apart. Vaak wordt voor de review van processen en het beschrijven gekozen voor tijdelijk inhuur van een specialist.

Digitalisering
Een andere trend is digitalisering. Wij zien vooral veel projecten op het gebied van Employee Self Service en E-hrm. Systemen slimmer voor je laten werken kan een hoop besparing opleveren. Maar voor je dit bereikt hebt is er veel werk te verzetten en moet je de voortgang en deadlines strikt bewaken. Projectmanagers die op dit vlak ervaring hebben worden ook veel gevraagd.

Herken je deze ontwikkelingen en wil je hier meer over weten, bel dan met een van onze Accountmanagers op 070-3587375 of stel je vraag via email. Wij weten uit de praktijk hoe andere organisaties in jouw branche deze uitdagingen hebben aangepakt en delen graag hun kennis en netwerk met je!

23 augustus 2017