Zoek een vacature (75)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

De digitale transformatie van HR blijft achter

Natuurlijk blijft HR een speelveld waarin veel wordt gewerkt op fingerspitzengefühl en intuïtie. Dat kan ook bijna niet anders in een vak waar mensen centraal staan. Maar vandaag de dag zijn er zoveel méér mogelijkheden om beleid te onderbouwen en aan de juiste knoppen te draaien. Zeg eens eerlijk: benut jij alle digitale informatie die beschikbaar is binnen jouw bedrijf?

Je hoeft je niet te schamen als je daar inderdaad wat laat liggen; je bent de enige niet! Uit onderzoek blijkt dat veel HR-afdelingen onvoldoende gebruikmaken van big data. Leeftijdsopbouw, verzuimgegevens, in- en uitstroom, personeelskosten: er zit enorm veel informatie verstopt in personeelssystemen en internet. Maar het wordt er niet, of onvoldoende uit gehaald door beleidsmakers, HR-managers en recruitment. Zonde! Want je laat kansen liggen om tijdig de juiste stappen te zetten en gokt misschien op verkeerde paarden.

Doe eens gek. Stap eens met open blik bij jullie functioneel beheerder binnen en laat je verrassen door alle gegevens die hij of zij zó kan oplepelen. Leg ook gerust je wensenlijstje op tafel. Waar ben je altijd al nieuwsgierig naar geweest zonder het exacte antwoord te weten? Voor een enthousiaste man of vrouw bij functioneel beheer zijn er bijna geen leukere puzzels te bedenken dan dit soort maatwerk.

De Success Group kan ondersteuning bieden bij het meer digitaal bewustmaken van HR-adviseurs. En ben je op zoek naar een meedenkende functioneel beheerder of strategische HR-professional? Astorium helpt je graag uit de brand!

15 mei 2019