Zoek een vacature (91)
v
v
Zoek een professionalAstorium bemiddelt professionals in IT, Finance en HRM op vrijwel alle niveaus voor vaste en tijdelijke functies.
Astorium

Cloud 2.0

Bedrijven zijn inmiddels overgestapt op een ‘cloud first’-strategie. Uit onderzoek blijkt dat 67 procent van de it-uitgaven wordt geïnvesteerd in de cloud. Hiermee worden bedrijven zelfs ‘cloud only’. Zo is 60 procent in 2018 off-premise door de overstap naar public cloud-diensten. Deze verschuiving wordt aangewakkerd doordat ieder bedrijf clouddiensten gaat aanbieden in zijn markt. Daarmee wordt cloud een kernactiviteit van bedrijven. Cloudadoptie zal steeds verder worden uitbreidt. In 2020 wordt de cloud als een veilige en betrouwbare technologie gezien. Dit komt door de inzet van nieuwe diensten als cloudbased encryptie, threat-analyses, gedragsanalyses en blockchain. 


Deze serieuze adoptatie van cloud strategieën heeft direct impact op de behoefte aan goed getrainde en gecertificeerde professionals. Een schaarse markt waar Astorium de oplossing voor je kan bieden. Ben je bereid te investeren in talent en zoek je een partner die die personele oplossing biedt? Neem contact met Astorium op!

18 december 2017