Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online kennissessie ‘Leidinggeven op afstand’ (= VOL)

6 november 2020 @ 14:00 - 15:00

Gratis
Leidinggeven op afstand online kennissessie

Let op! De online kennissessie van 6 november zit vol! 

Astorium organiseert binnenkort weer een aantal online kennissessies, waar leidinggevenden uit diverse branches met elkaar ‘best practices’ delen. Na afloop vatten wij de meetings samen en sturen we deze in een whitepaper naar alle deelnemers.

Deelname voor Astorium relaties is gratis en is bedoeld om elkaar te helpen in de snel veranderende omgeving.
Het onderwerp voor deze editie van de online kennissessies is: ‘Leidinggeven op afstand’.

Meld je nu aan!

We communiceren er flink op los via Teams, Zoom, Meet en andere tools en weten ondertussen hoe de werkkamer van elke collega eruit ziet. Ook kennen van alle collega’s de huisdieren die op vier poten kunnen lopen. Maar hoe weet je nu of het goed gaat met je collega als je geen direct contact hebt. En kun je nog wel hetzelfde soort targets gebruiken om productiviteit te meten? Hoe zorg je dat het team een sociaal geheel blijft, die alles voor elkaar over heeft, waar medewerkers niet vereenzamen en grenzen stellen zodat ze zich niet in een burn-out werken? Wat is grip op een team nou precies als je op afstand werkt?

Graag ontmoeten we jou online in een van onze sessies! De groepen zijn gemiddeld 6-12 mensen groot, zodat er voldoende ruimte is voor live intervisie en kennisdeling. We horen graag hoe je zelf omgaat met leidinggeven op afstand en welke issues je graag wilt bespreken met mede-deelnemers.

Klik hier om je aan te melden voor de gratis online kennissessie.

Gegevens

Datum:
6 november 2020
Tijd:
14:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
Site:
View Website →

Organisator

Bart Jan van Trommel
E-mail:
bjvtrommel@astorium.nl